KADIKÖY'DE UNUTULMAZ BİR CAZ KONSERİ

“TAYLA KORAY CAZ TRIO” ‘NUN CKM’DEKİ KONSERİNDE ÜNLÜ SANATÇILAR BULUŞTU.

KADIKÖY'DE UNUTULMAZ BİR CAZ KONSERİ
KADIKÖY'DE UNUTULMAZ BİR CAZ KONSERİ

“TAYLA KORAY CAZ TRIO” ‘NUN CKM’DEKİ KONSERİNDE ÜNLÜ SANATÇILAR BULUŞTU.

“TAYLA KORAY CAZ TRIO” Konseri 15 Mayıs 2019 akşamı, Caddebostan Kültür Merkezinde, Kadıköy Belediyesi Gönüllü Merkezi ev sahipliğinde,  ünlü sanatçıların katılımı ile gerçekleşti.
Erkin Koray’ın yeğeni olan Tayla Koray (Piyanist ve Solist) tarafından kurulan grup, Erkenci Kuş Dizisi oyuncularından tanınmış Tiyatro Sanatçısı Taylan Erler( Solist ve Kornet) , Solist ve Gitarist Görkem Asmaz’dan oluşmakta.
KARGALAR KAFESTE ORKESTRASI” kurucusu da olan Tayla Koray’ı orkestranın davulcusu babası Erkin Koray’ın kardeşi Korkut Koray ile orkestranın solisti televizyonların sevilen hava durumu sunucusu Gökhan Abur da yalnız bırakmadılar ve gecede unutulmaz bir konser verdiler.
İzleyicilerin şarkıları coşku ile sanatçılar ile birlikte söyledikleri geceye, Pepino Hayri, Gökhan Yıkılgan, Arif Alaşan gibi sanat dünyasından birçok sanatçı da konuk olarak katıldılar.
Konserin sonunda program yapımcısı Kadıköy Belediyesi Gönüllü Merkezi Yönetim Kurulu Üyesi Nesibe Müsevitoğlu, Belediye Başkanı Şerdil Dara Odabaşı adına gruba bir teşekkür plaketi sundu.

Gece tüm sanatçıların sahnede birlikte söyledikleri şarkılar ile sona erdi.
Caz sevenlerin yakından takip ettikleri grup her cumartesi akşamı Kadıköy Wyndham Otel Ginger Barda caz sevenlerle buluşmaktalar.

İsa Kırım

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner110

banner109