İyi Bilardocular Cennete, Şampiyonlar Fox’a Gider

Küçükçekmece İlçesi Cennet Mahallesinde yer alan Fox Bilardo Cafe 10 yıldır hizmet vermeye devam ediyor.

İyi Bilardocular Cennete, Şampiyonlar Fox’a Gider
 İyi Bilardocular Cennete, Şampiyonlar Fox’a Gider
Küçükçekmece İlçesi Cennet Mahallesinde yer alan Fox Bilardo Cafe 10 yıldır hizmet vermeye devam ediyor.

Gerek Küçükçekmece bölgesinde gerekse İstanbul genelinde bilardo salonlarının bir bir kapanmasına rağmen ayakta kalan Fox Bilardo salonu 7’den 77’ye bayan-erkek bialardo sevenlerin uğrak mekanı olmaya devam ediyor.


Bilardo kültürünü her geçen gün sevdiren Fox Bilardo düzenlediği müsabakalar ile Bilardo sevenlerin heyecanını taze tutuyor. Kuruluşundan beri geleneksel hale getirdiği 3 bant Bilardo müsabakasının 10. Yılını da heyecanla ve coşkuyla devam ettiren Fox Bilardo, Bilardo kültürünü bölgesinde temsil eden tek salon.

Her yıl İstanbul’un her İlçesinden Bilardo sporuna gönül vermiş profesyonel ve amatör Bilardocuları bir araya toplayarak ödüllü turnuvalar düzenlemeye devam ediyor.

Küçükçekmece İlçesi’nin sosyalleşmek isteyenlerin ortak buluşma noktası olan, profesöründen bilim insanına, iş adamından emekçisine, esnafına, eğitim gönüllülerinden öğrencisine kadar ortak yaşam alanı oluşturmuş Fox Bilardo salonu.

Fox Bilardo 10. Yılı Kupasını Halil Yumaklı Aldı

Fox Bilardo 10. Yılına özel düzenlediği 3 bant müsabakası heyecanı 10 gün sürdü. 96 kişinin katıldığı turnuva da heyecan her geçen gün arttı. Birincilik kupasını ve ödülünü Halil Yumaklı alırken, 2’inciliği Caner Durdu, 3’üncülüğü Sami Toygar kazanarak kupalarını ve ödüllerini aldılar.

Turnuvada 1’inciliği alan Halil Yumaklı ile Bilardo dünya şampiyonu Adnan Yüksel ile bir gösteri maçı gerçekleştirdi.


4 Bayan Bilardocu da Turnuvaya katıldı

Türkiye bilardo şampiyonu ve Dünya 3’üncüsü Gülşen Değener, Beylikdüzü’den Sevda Ataman, Maltepe’den Esin Demirci ve Küçükçekmece’den Elif Fidancıoğulları da turnuvaya katılarak kıyasıya mücadele ederek turnuvaya renk kattılar.

Matematikçi Cengiz Topdemir Kupasını Necmi Gündoğdu Aldı

Yine 10. yıl kutlamaları çerçevesinde Bilim İnsanı Matematikçi Cengiz Topdemir adına düzenlenen salon içi özel bir turnuvada dereceye giren sporculara kupaları ve ödülleri verildi. Cengiz Topdemir turnuvasında 1’inciliği Necmi Gündoğdu, 2’inciliği Reşat Kakız, 3’üncülüğü Ertuğrul Uçar ve 4’üncülüğü Tamer Kemerkaya aldı. Kupaları Matemetikçi Cengiz Topdemir sporculara takdim etti.

İsa Kırım

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER