İNDİLA KONSERİ ÜCRETSİZDİR

Indila ile dünya müziği bir Fransız "variety" sahneleri ve yüksek dozda Pop ile buluşuyor:

İNDİLA KONSERİ ÜCRETSİZDİR
İNDİLA KONSERİ ÜCRETSİZDİR.

Indila için hayatını müziğe adamaya ne zaman karar verdiğine dair bir şey söylemek zor: Michael Jackson'dan Jacques Brel'e, Ismael'den Lata Mangeshkar'a kadar çok farklı sanatçının etkisinde yetişti. Apaçık ortada olan tek şey ise, içten duygulara aracı olmak ve de müziğe duygusal bir özellik katmak istemesiydi.

Daha yedi yaşındayken, kendi şiirlerini yazmaya başlamıştı bile... Çünkü kelimelerin gücü onu hayalgücünün sınırsızlığı kadar etkiliyordu. Bu arada, şiirler şarkılara dönüştü: Yazmak Indila için adeta bir ihtiyaç, yokluğunda yaşayamayacağı kalbimizin bir kapakçığı gibiydi.

Indila'nın yazıları, şarkıları kendi hisleri ve gördüğü, yaşadığı ve her fırsatta kaçtığı acının, hüznün tolere edilmediği kendi küçük dünyası üzerine kurulu…

2010 senesinde, Indila Fransız rap ve Hip Hop çevresine girip, "Hiro" Soprano, Rohff eseri "Thug Marriage" ve Nessbeal eseri "Dust Empire" gibi birçok isimle çalıştı.

Youssoupha ile işbirliği kariyerinin ilk vurgusu oldu. "Dreamin´" (Ocak 2012) adlı şarkı YouTube'da ilk günden başarıya ulaştı, ve bugüne kadar 16 milyon üzerinde bir izlenme sayısına ulaştı.

2013'te Indila Capitol Records ile sözleşme imzaladı ve "Mini World" isimli ilk albümünün hazırlıklarına başladı.

İlkesi, müzikte sınır tanımamak ve bir şarkının nasıl olup olamayacağının tanımlarını zorlarken, sadece, tekrar tekrar kendi içgüdünün sesine kulak vermek…

Kendi iç dünyasının yanında, Indila ayrıca, kendisini yüzde yüz tamamlayan yapımcı Skalp'a da güveniyor. Skalp yazım ve yapım görevini üstlenirken, İndila da şarkı sözleri ve melodilere odaklanıyor.

Indila ile dünya müziği bir Fransız "variety" sahneleri ve yüksek dozda Pop ile buluşuyor: Mini World, Indila'nın dünyasına kusursuz bir giriş bileti. Tarz-ötesi ve bir daha aklınıza bile getirmediğiniz -ve bu yüzden de saf nostalji olarak duyulan- tonların bulunduğu bir dünya… Güncel ritimlerle birleşen bu tonlar tamamen özgün ve zaman-ötesi birer karışımlar…

Dernière Danse ile son yılların en hit parçasına imza atan İndila'nın Zorlu Center Meydan Park alanındaki halka açık ücretsiz performansı, sizlere dünya müziğinin ezgileriyle dolu bir gece yaşatacak.

Tarih : 26 Haziran 2014 Perşembe
Saat : 20.30

İletişim
Adres : Zorlu Center, 34340, Beşiktaş / İstanbul
Telefon : +90 850 222 67 76
E-mail : [email protected]


AVM ADRES VE TELEFONLARI



Güncelleme Tarihi: 25 Haziran 2014, 23:04
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER