İFTAR SOFRAMIZ AKŞEMSETTİN'DEYDİ

İFTAR SOFRAMIZ AKŞEMSETTİN'DEYDİ

İFTAR SOFRAMIZ AKŞEMSETTİN'DEYDİ
Sultanbeyli Belediyesi’nin mahalle iftarları programında Akşemsettin Mahallesi binlerce kişiyi ağırladı.

Ramazan’ın coşkusu iftar buluşmaları devam ediyor. Hasanpaşa Mahallesi’nden sonra ikinci iftar sofrası Akşemsettin Mahallesi’ne kuruldu.
Alpaslan Caddesi’nde iftar

 Alpaslan Caddesi’nde kurulacak iftar sofrası için mahallede hummalı bir çalışma vardı. İftar saatine kadar 3 bine yakın vatandaşın yemek yiyebilmesi için görevliler saatlerce çalıştı.
İftar saati geldiğinde ise, mahalledeki binlerce vatandaş alanı doldurdu. Yaklaşık 3 bin kişi kurulan sofralarda iftarı bekledi. Düzenlenen iftar buluşmasına konuşan Belediye Başkanı Hüseyin Keskin, “herkese bereket ve huzur dolu bir ramazan diliyorum” diyerek sözlerine başladı ve önce ilçedeki büyük projeleri, ardından Akşemsettin Mahallesi’nde yapılan çalışmaları anlattı.

 “TEM Otoyolu Bağlantı Yolları Projesi, yeni yapılan okullar, konut, otel, alışveriş merkezi projeleri, gölet, şalgamlı gibi sosyal alanların tamamlanması gibi çalışmalarımızla Sultanbeyli’yi hak ettiği gelişmişlik seviyesine ulaştırmaya gayret ediyoruz.” diyen Keskin, mahalle gezilerinde belirlenen ihtiyaçlara göre Akşemsettin Mahallesi’nde yapılan asfalt, tretuvar, sokak lambası yapımı ve tamiri, doğalgaz çalışmaları, ağaçlandırma gibi çalışmaları detaylandırdı. Keskin, mahallede bir okul, bir sağlık ocağı ve iki park yapımının çalışmalarının da sürdüğü müjdesini verdi. Anayasa değişiklik paketinin oylanması konusuna da değinen Keskin,  “12 Eylül’de yapılacak halk oylamasında, hak ve özgürlükleri noktasında sıkıntıları giderilmiş, daha gelişmiş ve daha demokratik bir Türkiye için üzerimize düşeni yaparak ‘evet’ diyeceğiz.” şeklinde konuştu.

Başkan Keskin’den sonra sözü alan Ak Parti İstanbul Milletvekili Nusret Bayraktar da aynı konulara değinerek “ Referandumla birlikte bugüne kadar yapılan haksızlıklar son bulacak ve ülkemiz daha özgür ve demokrat bir ülke olacak.” dedi.

Bir yandan sıcak yemek dağıtımı devam etti

Kurulan sofralarda vatandaşlar yemeklerini yerken, masalarda yer bulamayan vatandaşlar için ise alanda sıcak yemek ikramı yapıldı.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER