HALEP İÇİN DEV YARDIM KAMPANYASI

Savaş, doğal afet gibi birçok üzücü olayda desteğe ihtiyaç duyan halkların yanında olan Beşir Derneği, Halep’te yaşanan dram karşısında dev bir kampanyaya imza attı.

HALEP İÇİN DEV YARDIM KAMPANYASI
 HALEP İÇİN DEV YARDIM KAMPANYASI
Savaş, doğal afet gibi birçok üzücü olayda desteğe ihtiyaç duyan halkların yanında olan Beşir Derneği, Halep’te yaşanan dram karşısında dev bir kampanyaya imza attı. T.C. İçişleri Bakanlığı ve İstanbul Valiliği’nin izinleri ile mağdur olan Halep halkının ihtiyaç duyduğu gıda, temizlik ve giyim gibi acil ihtiyaçları karşılanması amacıyla başlatılan Halep İçin Uzat Elini yardım kampanyası için ortak bildiri yapılacak.

81 ilde ve birçok ilçede organize edilen yardım çalışmalarının detayları, kampanya ile hangi eksiklerin giderileceği ve tüm detaylar; Beşir Derneği Başkanı Cevdet Şanlı, TÜMSİAD Başkanı Yaşar Doğan, Semerkand Vakfı Başkanı Dr.Mustafa Bahadıroğlu, UKBA Başkanı Ahmet Yıldırım, GENÇKON Başkanı Ahmet Sözbilir ve Mostar Gençlik Başkanı Raşit Güngör’ün katılımları ile gerçekleştirilecek olan basın toplantısında paylaşılacak.

Önümüzdeki günlerde 100 binden fazla Haleplinin Türkiye sınırına gelmesi bekleniyor. Bu doğrultuda Halep İçin Uzat Elini başlıklı yardım kampanyasının tüm Türkiye’ye duyurulabilmesi adına siz değerli basın mensubu dostlarımızı, basın toplantımızda görmekten memnuniyet duyacağız.

Yer : Haliç Kongre Merkezi, Galata Salonu
Adres : Sütlüce Mahallesi, Eski Karaağaç Caddesi No:19 İstanbul
Tarih 21 Aralık 2016 
Saat: 11:00

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner110

banner109