GÜRSEL SARIMADEN; “TÜM HALKIMIZI ŞÖLENİMİZE BEKLİYORUZ”

Kısa adı “AYEDER” olan Anadolu Avrupa Yakası Erzincanlılar Derneği düzenlediği kahvaltı organizasyonuyla köy dernek başkan ve yöneticilerini ağırladı.

GÜRSEL SARIMADEN; “TÜM HALKIMIZI ŞÖLENİMİZE BEKLİYORUZ”

 GÜRSEL SARIMADEN; “TÜM HALKIMIZI ŞÖLENİMİZE BEKLİYORUZ”

Kısa adı “AYEDER” olan Anadolu Avrupa Yakası Erzincanlılar Derneği düzenlediği kahvaltı organizasyonuyla köy dernek başkan ve yöneticilerini ağırladı.





Kahvaltıda konuşan AYEDER Başkanı Gürsel Sarımaden; “ Birlik ve beraberliği önemsiyoruz. Bu tür organizasyonlarla bunu pekiştirme gayreti içindeyiz. Ayrıca 18 Şubat Pazar günü bir şölenimiz var. Geçen sene olduğu gibi bu senede siyasetin dışında bir şölen olacak. Siyaseti işin içine karıştırmayacağız” dedi.




“GÜÇLÜ BİR ERZİNCAN GENÇLİĞİ GELİYOR”
 
Birlik ve beraberlikten öte bir düşüncelerinin olmadığını ve bu duruşumuzdan vazgeçmeyeceğiz diyen Sarımaden; “ Güçlü bir gençlik örgütü geliyor. Gençlik yapılanmasına önem veriyoruz. Önümüzdeki günlerde yapılanma tamamlanarak kendini gösterecek.  Bu gençler her ilçeden gençleri de aralarına alarak bir Erzincan gençliği olarak güçlü bir yapılanma ile hizmet vereceklerdir.  Biz her zaman gençlerimizin, yanında olacağız.  




Anadolu Avrupa Yakası Erzincanlılar Derneği AYEDER Başkanı Gürsel Sarımaden, düzenlediğimiz kahvaltı organizasyonuna katlan, Refahiye Dernekler Federasyonu Başkanı Mahmut Kumbar ve yönetimi, Üzümlü ilçesi, Kureyşli Sarıkaya Köyü Dernek Başkanı ve Maltepe Belediye Meclis Üyesi Hasan Gökkaya ve yönetimi, Tercan ilçesi Karaçay Köyü Dernek Başkanı Nuri Turan ve yönetimi, Tercan Yaylacık Köyü Dernek Başkanı Mustafa Acar ve yönetimi, İliç Özlü Köyü Dernek Başkanı Seçim Çağdaş ve yönetimi, İliç Kuranköy Köyü Dernek Başkanı Hasan Budak ve yönetimi, Kemah Maksutaşağı Köyü Dernek Başkanı Cemal Binay ve yönetimi, Refahiye Madendere Köyü Dernek Başkan Vekili İdris Madendere ve yönetimi, Refahiye Ağmusa Köyü Dernek Başkanı Sıddık Kale ve yönetimi, Refahiye Çukurçimen Köyü Dernek Başkan Vekili Erdoğan Uçar ve yönetimi, Çayırlı Yaylakent Köyü Dernek Başkanı Fatih Taştan ve yönetimi, Refahiye Madendere Köyü Muhtarı Erdal Bakır'a, Refahiye Çatak Köyü Dernek yöneticisi Müslüm Tepe'ye, Refahiye Yukarı Yeniköy Köyü Dernek Başkanı Sedat Kaya ve yönetimi, Üzümlü Kureyşli Sarıkaya Köyü Muhtarı İsmet Göler'e, Üzümlü Çamlıca Köyü Muhtarı Veysel Tok'a, Üzümlü Derebük Köyü Muhtarı Süleyman Eroğlu'na, Maltepe Belediyesi Meclis Üyesi Erdoğan Camekan'a, Basın Mensubu Alaattin Bahçekapılı ve Anım Medya'dan Isa Kırım'a bu samimi ve dostça sohbetlerinden dolayı teşekkür ediyorum dedi.





Tarih    : 18 Şubat 2018 Pazar
Saat     : 13.oo - 19.oo
Yer       : BOSTANCI GÖSTERİ MERKEZİ
Aadres : Bostancı Mahallesi, Bostanlararası Sokağı No: 8, 34744 Kadıköy/İstanbul

Güncelleme Tarihi: 29 Ocak 2018, 23:14
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner110

banner109