“GENÇ YETENEKLER” KADIKÖYLÜLERİN GÖNLÜNE TAHT KURDU.

SEVGİ VE BARIŞIN SESİ, TÜRKİYE’NİN ELMAS ÇOCUĞU ERSİN FAİKZADE CADDEBOSTAN KÜLTÜR MERKEZİNDEKİ KONSERİ İLE KADIKÖYLÜLERİN GÖNLÜNE TAHT KURDU.

“GENÇ YETENEKLER” KADIKÖYLÜLERİN GÖNLÜNE TAHT KURDU.
“GENÇ YETENEKLER” KADIKÖYLÜLERİN GÖNLÜNE TAHT KURDU.

SEVGİ VE BARIŞIN SESİ, TÜRKİYE’NİN ELMAS ÇOCUĞU ERSİN FAİKZADE CADDEBOSTAN KÜLTÜR MERKEZİNDEKİ KONSERİ İLE KADIKÖYLÜLERİN GÖNLÜNE TAHT KURDU.



Türkiye’nin Elmas Çocuğu Ersin Faikzade; Nesibe Müsevitoğlu’nun bu yıl başlattığı  “GENÇ YETENEKLER” Konserleri kapsamında,  Kadıköy Belediyesi Gönüllü Merkezi ve Lions Kültür Sanat Komitesi katkıları ile 16 Mayıs 2019 akşamı Caddebostan Kültür Merkezi’nde muhteşem bir konser verdi.
Söylediği şarkılar ile izleyicilere dünyanın birçok ülkesine kısa bir yolculuk yaptıran sanatçıyı Paraguay’dan Yody Marlen, Meksika ve İran’dan da hayranları izlemek için geldiler. Türkiye’den de ünlülerin modacısı Fevziye Çamer, Anadolu Sağırlar Derneği Başkanı, 2018 Avrupa Güzeli ve oyuncu manken Kaan Akıncı’da izleyiciler arasında idi. 
Olağanüstü performansı ile izleyicileri büyüleyen sanatçıya, konserin sonunda Kadıköy Belediyesi Gönüllü Merkezi Yönetim Kurulu Üyesi Nesibe Müsevitoğlu, Belediye Başkanı Şerdil Dara Odabaşı adına bir plaket sundu. Geceye destek veren Lions Kültür Sanat Komitesi Başkanı Zerrin Tever ve Vildan Elmacıoğlu da Lions adına bir teşekkür plaketi verdiler. 
Uluslararası başarıları ve ünvanları ile dünyaya ilham veren kişiler listesine alınan ve Barış Elçisi olan Faikzade; sesini, sevgi dolu yüreğini hasta ve yardıma muhtaç insanlara adamış.
Otoriteler tarafından dünyanın en güçlü sesleri arasında gösterilen Ersin Faikzade; dünyada özellikle insanlık ve müzik çalışmaları nedeni ile İran ve Pakistan’da “BARIŞIN SESİ” ilan edilmiş ve halkın gönlünü fethetmiş. Yaptıklarıyla doğu ve batı arasında köprü görevini görmekte. İslamabad’da verdiği konserler ve müzik albümleri Pakistanlılarca çok sevilmiş, Orta Asyada Müziğin Sultanı olarak tanınmıştır. Ona en yakışan lakabı da Amerika Birleşik Devletlerinden gelmiş “The Diamond Child of Turkey”  yani Türklerin Elmas Çocuğu” denmiş, İtalya Sicilya Parlementosunda insanlık ve Sevgi temalı konferansı ile ayakta alkışlanmıştır.
Son olarak da; 2019 Şubat ayında Dünyaca ünlü sanatçı Sattar’ın 50. Yıl Galasının onur konuğu olarak Los Angeles, Beverly Hilton’da sahne alan sanatçının diğer konserleri ve aldığı ödüller şu şekildedir.
Fransa Paris 'te Mayıs 2014'te Eşitlik,Dayanışma,Özgürlük Ulusal Madalyası ile ödüllendirildi.

2015 Aralık Ayında İspanya'nın Başkenti Madrid'te Ünlü Tenor PEDRO MORALES HİUGERA ile birlikte İspanyolca & Türkçe Ask şarkıları cd albümünü yaptı.

2015 Aralık ayında İtalya'nin Frosinone Şehrinde, törenle İtalya İnsanlık Onur madalyasını aldı.

2016 Nisan ayında Almanya Hamburg 'ta Cesaret ve Kahramanlık Madalyasını törenle aldı.

2017 Yılında Güney Amerika ülkelerinden Paraguay’ın hemşerisi ilan edildi.
2017 Nisan ayında Uruguay Montevideo ve Brezilya Santa Vitoria de Palmar da insani projelerde yer aldı.
2017 Ağustos ayında İngiltere Londra’da Galler Prenses’i Diana’nin ölümünün 20. yılı dolayısı ile Kensington Sarayının onur konuğu oldu ve Dünya televizyonlarına katıldı.


İsa Kırım

YORUM EKLE
YORUMLAR
Onur dalaman
Onur dalaman - 5 yıl Önce

Turkiyenin asilzade sanatcisi Ersin Faikzade

SIRADAKİ HABER

banner110

banner109