GELENEK, GELECEKLE ATAŞEHİR'DE BULUŞACAK

Sosyal Dönüşüm Vakfı Girişimi’nin düzenlediği “68’den 2015’e Gençlik Geleceğe Yürüyor” paneli gerçekleştirilecek.

GELENEK, GELECEKLE ATAŞEHİR'DE BULUŞACAK
GELENEK, GELECEKLE ATAŞEHİR'DE BULUŞACAK

Sosyal Dönüşüm Vakfı Girişimi’nin düzenlediği “68’den  2015’e Gençlik Geleceğe Yürüyor” paneli gerçekleştirilecek.

SDV Girişimi’nin düzenlediği “Gençlik Geleceğe Yürüyor” paneline 68 kuşağının önemli isimlerinden İlkay Demir, 12 Eylül öncesi Dev Genç Başkanı Bülent Forta, sanatçı Orhan Alkaya, gazeteci Deniz Zeyrek ve Haziran hareketi aktivistlerinden Nafer Çapar konuşmacı olarak katılıyor

Açılış konuşmasını SDV sözcüsü Gamze Akkuş İlgezdi’nin gerçekleştireceği panele Bülent Forta, Cezmi Ersöz, Deniz Zeyrek, İlkay Demir, Orhan Alkaya ve Nafer Çapar konuşmacı olarak katılacak.

Toplantının amacını “68, 78 ve Haziran Hareketi’nin öncülerini bir araya getirerek, gelenekle geleceği buluşturmak” diye açıklayan SDV Sözcüsü Gamze Akkuş İlgezdi, “Devletin 33 yıldır bilinçli olarak sürdürdüğü apolitik gençlik yaratma çabalarının boşa çıktığını Gezi olayları sırasında gördük. Bize, geleceğe ilişkin büyük umut veren Haziran hareketi, ülkeyi yönetenlerin kabusu oldu. Amacımız ne 68 hareketinin nostaljisine kapılmak, ne de 78 gençliği için yas tutmak. Dileğimiz yeni bir hareket için yola çıkan gençlikle buluşmak” dedi.

Gamze İlgezdi sözlerini şöyle sürdürdü: “Yunanistan yaptı, İspanya yapıyor,  Biz de yapabiliriz.”

Tarih  :  21 Şubat 2015 Cumartesi
Saat   : 15.00
Yer    : Ataşehir Novada Kültür Merkezi

Güncelleme Tarihi: 20 Şubat 2015, 15:38
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner110

banner109