FEST-İ GENÇLİK ESTİ GEÇTİ

FEST-İ GENÇLİK ESTİ GEÇTİ

FEST-İ GENÇLİK ESTİ GEÇTİ
 FEST-İ GENÇLİK ESTİ GEÇTİ

İstanbul Çankırı Gençlik Derneği; bu yıl düzenlediği Ilgaz Festigençlik 3 organizasyonu ile bu yıla damgasını vurdu. Organizasyon ile Çangenç derneği gurbetçilerimizin memleket hasretine cevap verirken; bir yandan da yeni gelen konukların Çankırı'yı tanıtma imkanı buldu. Yaptığı etkinliklerle ve yarışmalarla her geçen yıl farkını biraz daha ortaya koyan organizasyon bu yılda yeri yerinden salladı.  Festigençlik rüzgarı İstanbul'dan, Bursa'dan, Ankara'dan, hissedilirken; Çankırı'nın zirvesinde doruğa ulaştı. Organizasyon yetkililerinin uzun çalışmalarının sonuçlandığı etkinlikte gençler festigençlik ateşi ile karları eritti.
Festigençlik 2010 Festigençlik Organizasyon Gelişimi;

-17 Şubat 23:00'te İstanbul'dan hareket edilmiştir.

18 Şubat ;
-Çerkeş-Aytaç dinlenme tesislerinde verilen molanın ardından 08:30'da Cumhuriyet İlköğretim Okulu'na ulaşılmıştır.''Oradaki B.İ.Z'lere Yardım Kampanyası'' sonuçlanmış ve okula yardımseverlerin yaptığı yardımlar günün ışımasıyla okula ulaşmıştır.
-Sabah Yıldız Tepe Armar Otele ulaşılmasıyla birlikte sabah kahvaltısının ardından Çangenç etkinlikleri başlamıştır.Gün boyu kızak ve kar voleybol yarışması ile misafirler eğlenmiştir.

- Akşam yemeğinin ardından düzenlenen eğlencede; ÇANDEF Başkanı Ömer Lütfi Özenç ve Ilgaz Dernekler Birliği Başkanı Mehmet Altıntop katılmıştır. Gecede Ömer Lütfi Özenç'e kampanyaya sağladığı yardımlardan dolayı plaket taktimi yapılmış gece yarışmalarla son bulmuştur.

19 Şubat;
-Sabah kahvaltısının yapılmasının ardından gün boyu etkinliklerin sürmesi, kızak ve kar voleybol yarışmalarının finalleri gerçekleşmiştir.
-Akşam yemeğinin ardından düzenlenen ÇanGenç Fest-i Gençlik Ilgaz 2011  Kokteyl Gecesi'ne;

-Çerkeş Belediye Başkanı; Şükrü Tarhan

-Aytaç Fabrika satış yöneticisi Burhan Uysal

-Kurşunlu Gençlik Derneği , Ilgaz Dernekler Birliği Gençlik Kolları,Ankara Çankırı Gençlik Derneği
 ve misafirlerin katılımıyla misafirlere eşsiz bir gece yaşatılmıştır.

-Gecede Aytaç Dinleme Fabrika Yöneticisi Burhan Uysal'a orgazisyona olan desteklerinden dolayı Teşekkür plaketi takdim edilmiştir.
-Fest-i Gençlik 2011 organizasyonuna desteklerinden dolayı Orhan Kirpi'ye plaket taktim edilmiş olup; Çangenç Derneği Yönetimi şükranlarını iletmiştir.
-Gecede her ayrıntı düşünülmüş Oradaki B.İ.Z'lere Yardım Kampanyası'na destekveren fakat iş yoğunluğu dolayısıyla katılamayan; Yelvi Doğan, Ali Şentürk(Afrikalı Ali), Özlem Ilgaz Özdemiroğlu, Ömer Oğuz ve Emre Beydoğan'a plaket taktimi yapılmıştır.

-Gece, kareoke partisi ve orta oyunlarıyla eğlence doruğa çıkarken; Aytaç Mangal partisi ile Fest-i Gençlik ateşi ile Yıldız Tepede Ilgaz'da yeri yerinden oyanatarak son bulmuştur.

20 şubat;
-Sabah kahvaltası ardından yapılan yürüyüş ile gençlerin öğle saatlerinde yaptığı Aytaçla Mangal Keyfi ile program sonlanmıştır.
-15:00'da otelden çıkış gerçekleşmiş öncelikle Kurşunlu Gençlik Derneği ziyaret edilmiştir.
-Son durak Aytaç Dinlenme Tesisleri olmuştur. Aytaçta verilen molanın ardından Festigençlik İstanbul'a dönüş yolculuğu başlamış; şarkılar ve türkülerle İstanbula ulaşılmıştır.

İstanbul Çankırı Gençlik Derneği – Ilgaz Team
Yönetim Kurulu

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER