Feshane'de Erzincan Rüzgarı Esti

Feshane’de Erzincan Tanıtım Günleri programını yüz binlerce vatandaş stantları ziyaret etti.

Feshane'de Erzincan Rüzgarı Esti
Feshane'de Erzincan Rüzgarı Esti

Feshane’de Erzincan Tanıtım Günleri programını  yüz binlerce vatandaş stantları ziyaret etti.

Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Eski Bakanı, Cumhurbaşkanı Baş Danışmanı Binali Yıldırım da son gün organizasyonu ziyaret etti. Binali Yıldırım’ın salon girişinde Erzincan Valisi Süleyman Kahraman, Erzincan Belediye Başkanı Cemalettin Başsoy ve çok sayıda protokol mensubu karşıladılar. Binali Yıldırım’ın Salon girişinde Erzincan Belediyesi Halk Oyunları Ekipleri gösterisini çok beğenen Binali Yıldırım, folklorcularla hatıra fotoğrafı çektirdi. Binali Yıldırım’a İstanbul Valisi Vasif Şahin de eşlik etti.

Erzincan Valisi Süleyman Kahraman, İstanbul Valisi Vasif Şahin birer selamlama konuşması yaptılar. Konuşmaların ardından Bakan  Binali Yıldırım mikrofona gelerek, İstanbul’daki Erzincanlıların yoğun tezahüratları eşliğinde konuşmasını gerçekleştirdi. İstanbul’da Erzincanlılar ile buluşmaktan, bu kadar yoğun bir ilgi ile tanıtım programının gerçekleşmesinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Yıldırım, “Erzincanlı olmak ayrıcalıktır. Yeryüzündeki canlılar ikiye ayrılır. Diğer canlılar ve Erzincanlılar” sözü üzerine çok büyük bir alkış ve tezahürat ile Feshane’de yer yerinden oynadı.

Binali Yıldırım’ın konuşmasından sonra Erzincan Valisi Süleyman Kahraman ve Erzincan Belediye Başkanı Cemalettin Başsoy misafirlere hediyeler takdim ettiler. Vali Kahraman İstanbul Valisi Vasip Şahin ve Bakan Yıldırım’a bakır işlemeli tabak hediye ederken, Başkan Başsoy ise Vali Şahin ve Bakan Yıldırım’a Erzincan tulum peyniri ile Erzincan balı hediye etti. stantları ziyaret edip Erzincan Valiliği ve Erzincan Belediyesi stantlarında ikramlar eşliğinde Erzincanlılar ile sohbet eden Yıldırım, Tarım İl Müdürlüğü Standında tulum peyniri döneri kesti.

Feshane Erzincan Tanıtım Günleride AYDER Anadolu Yakası Erzincanlılar derneği Kadınlar Günü münasebeti ile  salondaki bayanlara çiçek takdim etti.

FOTO GALERİSİ İÇİN TIKLA






Güncelleme Tarihi: 11 Mart 2015, 22:37
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner110

banner109