Ensar Beykoz’dan Süper Lig tadında turnuva

Ensar Vakfı Beykoz Şubesi tarafından düzenlenen okullar arası halı saha futbol turnuvası sona erdi.

Ensar Beykoz’dan Süper Lig tadında turnuva
 Ensar Beykoz’dan Süper Lig tadında turnuva

Ensar Vakfı Beykoz Şubesi tarafından düzenlenen okullar arası halı saha futbol turnuvası sona erdi.
Ensar Vakfı Beykoz Şubesi Gençlik Komisyonu tarafından düzenlenen okullar arası halı saha futbol turnuvası sona erdi. Turnuvanın şampiyonu TFF Meral Celal Aras Spor Lisesi olurken ikinci Fevzi Çakmak Anadolu Lisesi, üçüncü ise Prof. Dr. İbrahim Canan Anadolu Lisesi oldu.
Kavacık Halı saha Kompleksi’nde düzenlenen turnuvaya katılan 11 lisenin öğrencileri dört gün boyunca kıyasıya mücadele etti. Ensar Vakfı Beykoz Şube Başkanı Deniz Soytemiz’in şehir dışında olduğu için katılamadığı ödül törenine Beykoz Belediyesi Başkan Yardımcısı Mahmut Gülbasar, Beykoz İlçe Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürü Bülent Küçük, Meclis Üyesi Bayram Çevik, Ensar Vakfı Beykoz Şubesi Gençlik Komisyonu Başkanı Said Kasırga, AK Parti İstanbul İl Gençlik Kolları Yönetim Kurulu Üyesi Fatih Sağlam, AK Parti Beykoz İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri Ahmet Deliak ve Kenan Gedik ile Ensar Vakfı Beykoz Şubesi yöneticisi Osman Bel ve öğrenciler katıldı. 
Ödül töreni öncesi bir konuşma gerçekleştiren Beykoz İlçe Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürü Bülent Küçük ile Meclis Üyesi Bayram Çevik turnuvaya katılan tüm takımları tebrik ederek bu yıl ilk defa gerçekleştirilen bu turnuvanın geleneksel hale getirilerek ilerleyen yıllarda daha da profesyonelce hazırlanacağı, gençliğe ve sporun gelişimine desteklerinin süreceği belirtti. 
Konuşmaların ardından turnuvada birinci olan TFF Meral Celal Aras Spor Lisesi, ikinci olan Fevzi Çakmak Anadolu Lisesi, üçüncü olan Prof. Dr. İbrahim Canan Anadolu Lisesi takımlarına madalya ve kupaları verildi. Ayrıca birinci olan takıma kişi başı 200 TL, ikinci olan takıma 150 TL, üçüncü olan takıma 100 TL ve turnuvaya katılan her takım oyuncusuna da kişi başı 50 TL hediye çeki takdim edildi.  


Turnuvaya Katılan Takımlar;


Boğaziçi Anadolu İmam Hatip Lisesi
Özel Kavacık Uğur Temel Lisesi
Çavuşbaşı Anadolu İmam Hatip Lisesi
Şehit Murat Akdemir Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi
Celal Aras Anadolu Lisesi
Barbaros Hayrettin Paşa Endüstri Meslek Lisesi
Akbaba Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Ahmet Ferit İnal
TFF Meral-Celal Aras Spor Lisesi
Prof. Dr. İbrahim Canan Anadolu Lisesi 
Fevzi Çakmak Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Güncelleme Tarihi: 24 Mart 2017, 17:35
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER