EMRE'NİN HAYALİ GERÇEK OLDU

Ataşehir Engelliler Dayanışma Derneği (AEDD) olarak İlçemiz Piri Reis İ.Ö.Ö. öğrenci Kardeşimiz Emre TANRIÖVER'i Hayalinin Gerçekleşmesinde Vesile Olduk, Mutluyuz.

EMRE'NİN HAYALİ GERÇEK OLDU
 EMRE'NİN HAYALİ GERÇEK OLDU

Ataşehir Engelliler Dayanışma Derneği (AEDD) olarak İlçemiz Piri Reis İ.Ö.Ö. öğrenci Kardeşimiz Emre TANRIÖVER'i Hayalinin Gerçekleşmesinde Vesile Olduk, Mutluyuz.

Daha önce Ataşehir Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından "Biz Biriz Aslında" başlığı altında hazırlanan  Ben engelli Değilim proje tanıtım toplantısında  Zübeyde Hanım Öğretmenevi  Hizmet İçi Eğitim Merkezinde  sergiledikleri  Semah gösterisinde tanıştığımız Emre TANRIÖVER'in bizden talep ettiği akülü tekerlekli sandalye isteğini kısa sürede yerine getirilmesinde vesile olmanın mutluluğunu yaşıyoruz.

Ataşehirde öncelikle Engelli öğrencilerimiz  ve ailelerimizin günlük yaşamdaki ihtiyaçlarının giderilmesinde hizmet için resmi özel kurum kuruluşlarımızla işbirliği yaptıklarını belirten Eğitimci Dernek Başkanı Birol EKŞİ konu gönül dostlarımız olan Kardeş Derneğimiz Atlas Yardım Derneği Başkanımız Sayın Ferda ALTINDAŞ ve Senay GÜNAYDIN başkanlarımızla paylaşmıştık, kısa sürede ÇAĞLA KOLEJİ ve Okul Aile Birliği tarafından destek görerek Emrenin hayalini gerçekleştirmede vesile olduk dedi.



ÇAĞLA KOLEJİ VE OKUL AİLE BİRLİĞİ SOSYAL SORUMLULUK PROJESİ


Çağla Koleji ve Okul Aile Birliği Sosyal Sorumluluk Projesi kapsamında alınan Akülü Tekerlekli Sandalye 19.05.2016 Cuma günü Ataşehir Milli Eğitim Şube Müdürü Sayın Ercan METİN Dernek Başkanı Birol EKŞİ Okul Müdürü ve yönetimi ev sahibliğinde Çağla Koleji Müdürü Aydın KARABULUT ve Okul aile Birliği yöneticileri tarafından  Öğrencimiz Emre TANRIÖVER'e teslim edilmiştir. 

Çağla Koleji Müdürü Sayın Aydın KARABULUT; Çağla Koleji ailesi olarak mutlu ve gururlu bir gün yaşadık. Okul Aile Birliklerimiz öncülüğünde gerçekleştirilen Kermesimize herkes destek oldu. Veli ve öğretmenlerimizin elleriyle yaptıkları yiyecek ürünlerini OAB üyeleri ve öğrencilerimiz sattı. Öğrencilerimiz, velilerimiz, öğretmenlerimiz ve tüm çağla çalışanları amacımıza ulaşmak için bir yerine iki bazen üç ürün satın aldı. Elde edilen gelirle Akülü Tekerlekli Sandalyemiz alındı. Akülü Tekerlekli Sandalye, Ataşehir Engelliler Dayanışma Derneği başkanı sn. Birol Ekşi' nin referans olduğu öğrencimize, Ataşehir İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Şube Müdürü, sn. Ercan Metin, Ataşehir Piri Reis Ortaokulu Müdürü, sn. Seçkin Emiralioğlu, Ataşehir Piri Reis Ortaokulu Müdür Yardımcısı, sn. Meral Yıldırım, öğrencimizin Anne ve Babası, Çağla Koleji Okul Aile Birliği Başkanları ve üyelerinin katılımıyla okulda yapılan törenle teslim edildi. Emre' nin yüzündeki tebessüm her şeyi anlatmaktaydı. Çok değerli velilerimiz, OAB üyelerimiz, öğretmenlerimiz, öğrencilerimiz kısacası ÇAĞLA AİLESİ, emek ve katkılarınızdan dolayı çok teşekkür ederim dedi.

Ataşehir Milli Eğitim Şube Müdürü Sayın Ercan METİN ise hem Ataşehir Engelliler Derneği Başkanı Birol EKŞİ ye Atlas Yardım Derneği Başkanı Sayın Ferda ALTINDAŞ'a Şenay GÜNAYDIN'a ÇAĞLA Eğitim Kurumuna ve Aile Birliği Üyelerine Ataşehir Milli Eğitimö Müdürü adına ve şhsı adına bir teşekkür konuşması yapmıştır.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner110

banner109