Ege Yapı, Ataşehir Sakinleri ile İftar Yemeği’nde Bir Araya Geldi

Ege Yapı, ‘Kentsel Dönüşüm’ projesi kapsamındaki bölgelerden biri olan Ataşehir Barbaros Mahallesin'deki arsa sahiplerini ve yakınlarını düzenlediği iftar davetinde buluşturdu.

Ege Yapı, Ataşehir Sakinleri ile İftar Yemeği’nde Bir Araya Geldi

  Ege Yapı, Ataşehir Sakinleri ile İftar Yemeği’nde Bir Araya Geldi

Ege Yapı, ‘Kentsel Dönüşüm’ projesi kapsamındaki bölgelerden biri olan Ataşehir Barbaros Mahallesin'deki arsa sahiplerini ve yakınlarını düzenlediği iftar davetinde buluşturdu. 


İstanbul’da geliştirdiği projelerle bölgelere değer katan uluslararası ödüllü projelerin markası Ege Yapı, kentsel dönüşüm faaliyetleri gerçekleştireceği Ataşehir’de ikamet eden arsa sahipleri ve yakınlarıyla Ramazan Ayı’nın güzelliklerini paylaşmak üzere düzenlenen iftar yemeğinde bir araya geldi. Ataşehir Zübeyde Hanım Öğretmenevi’nde gerçekleştirilen iftar yemeğine 550 kişi katıldı. 

Ege Yapı, Türkiye’nin geleceğini inşa etmek hedefiyle başlatılan ‘Kentsel Dönüşüm’ projesi kapsamındaki bölgelerden biri olan  Ataşehir Barbaros Mahallesin'deki arsa sahiplerini ve yakınlarını düzenlediği iftar davetinde buluşturdu. 


Ataşehir Zübeyde Hanım Öğretmenevi’nde gerçekleştirilen iftar yemeğine Ataşehir’de ikamet eden yaklaşık 550 arsa sahibi ve yakını katılırken yemek boyunca davetlilere anı olması amacıyla Polaroid makine ile fotoğraflar çekildi ve Osmanlı macunu ikram edildi. Aynı zaman enerji verimliliğinin önemine vurgu yapmak adına Ege Yapı tarafından özel hazırlanan boyama kitapları ve kalemleri de çocuklara hediye edildi.



Şehir merkezinde geliştirdiği projeler ile dikkat çeken Ege Yapı, insanların hayatını kolaylaştıran, modern, teknolojik ve çevreci yapılar inşa etmeye devam ediyor. Avrupa Yakası’nda Maslak, Beyoğlu ve Fatih’te, Anadolu Yakası’nda ise ikisi Çekmeköy’de olmak üzere bir proje de Beylerbeyi’nde hayata geçirmeye hazırlanan Ege Yapı kentsel dönüşüm çalışmalarını da İstanbul’un en önemli yerleşim bölgelerinden olan Ataşehir’de sürdürüyor.


İftar yemeğinde konuşma yapan Ege Yapı Yönetim Kurulu Başkanı H. İnanç Kabadayı; 

“Ege Yapı olarak dönüşüm projelerini gönülden destekliyoruz. Ürettiğimiz projelerle bölgenin üstyapısı ile altyapısına katkıda bulunurken, düzenli ve sağlıklı kentleşmenin sağlanabilmesine özen gösteriyoruz. 
Kentsel dönüşüm çalışmalarımızı yürüttüğümüz Ataşehir bölgesinde bugüne kadar imzaladığımız sözleşmeler ile alanımızı yaklaşık 50.000 m²’ye ulaştırdık. Her geçen gün ailemiz siz değerli paydaşlarımızla daha da büyüyor. Ege Yapı olarak biz de sizlerin emeği ve desteğiyle örnek olacak bir dönüşüm projesine imza atacağız. 60.000 bin m²’lik arsada geliştireceğimiz proje ile geniş sosyal imkânlar ve peyzaj alanlarının yer alacağı yeni ve daha nitelikli bir yaşam alanı oluşturacağız. 

Projemizde; konutların yanı sıra, dükkanlardan oluşan prestij caddesi, yüzme havuzları ve spor alanlarından oluşan sosyal tesisler ile geniş yeşil alanlar yer alacak. Hedefimiz; şehrin dokusunu koruyan, 7/24 yaşayan, çevre dostu, doğaya uyumlu ve saygılı proje geliştirmek. Bu hedefler çerçevesinde sözleşme metnimiz, tüm paydaşların hakkını maksimum seviyede koruyan, maksimum imar hakkı elde etmek amacıyla eşit ve şeffaf paylaşım maddeleri içerecek şekilde geniş hukuk kadromuz ile hazırlandı. 

Bölgede mimar ve mühendislerden oluşan teknik bir kadro ile sizlere hizmet veriyoruz. Ege Yapı olarak en önemli önceliğimiz kentsel dönüşüm hakkında sizlere doğru bilgiler vermek. Biz, her zaman bir aile olduğumuzun bilinciyle çalışmaya devam edip, bu aileyi büyütmeye kararlıyız. Aile olmanın verdiği güç ve el birliği ile bölgeye değer katacak ve içinde bulunduracağı farklı fonksiyonları ile her türlü ihtiyaca karşılık verebilecek projeyi oluşturacağız” diyerek konuşmasını tamamladı.

FOTO GALERİSİ İÇİN TIKLA

Güncelleme Tarihi: 06 Temmuz 2017, 18:48
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER