DÜNYA KOMŞULAR GÜNÜNDE KOMŞULARI İLE BULUŞTULAR

Ak Parti Ataşehir İlçe Kadın Kolları ‘Dünya Komşular Günü Soframızda Buluşuyoruz ' Günü'nde İlçe binasında komşuları ile buluştu.

DÜNYA KOMŞULAR GÜNÜNDE  KOMŞULARI İLE BULUŞTULAR
 DÜNYA KOMŞULAR GÜNÜNDE, KOMŞULARI İLE BULUŞTULAR

Ak Parti Ataşehir İlçe Kadın Kolları  ‘Dünya Komşular Günü  Soframızda Buluşuyoruz ' Günü'nde İlçe binasında komşuları ile buluştu.
Ak Parti Ataşehir İlçe Kadın Kolları Başkanı Neslihan Yurtdagül başkanlığında, İl Kadın Kolları Yönetim Kurulu Üyesi ve Ataşehir İlçe Kadın Kolları Sorumlusu Fatma Urhan , İlçe Kadın Kolları Yönetim Kurulu üyeleri, Dünya Komşular Günü’nde komşularını kahvaltı programına  davet ederek, İlçe binasında kurdukları sofrada ağırladılar.

Ak Parti Ataşehir İlçe binasında  geleneksel olarak düzenlenen ‘Dünya Komşular Günü  Soframızda Buluşuyoruz ' programına Ak Parti  Ataşehir İlçe Kadın Kolları Başkanı Neslihan Yurtdagül ile yönetim kurulu üyelerinin yanı sıra  ilçe binasının bulunduğu sokakta ikamet  eden komşularıda katıldı.

Dünya Komşular Günü'nde komşularını ağırlayan Ak Parti Ataşehir İlçe Kadın Kolları Başkanı Neslihan Yurtdagül " Evinize Hoş Geldiniz " diyerek karşıladığı konuklarına; “ Burada bir kapınız var. Her zaman sizlere açık. Kültürümüzde büyük önem taşıyan komşuluk ilişkilerini güçlendirip, sosyal dayanışmanın ve paylaşımın önemini hatırlatarak başta ülkemiz olmak üzere özlenen komşuluk sıcaklığını yaşamak için geçen sene ilkini gerçekleştirdiğimiz programı gelenekselleştirme sözünü verdik ve bu sene de sizlerle bir araya gelerek sözümüzü gerçekleştirmenin mutluluğunu yaşıyoruz” dedi. 

Konuşmasında komşuluğun önemine vurgu yapan Yurtdagül, komşularla diyaloğunu artırılması ve selamlaşmanın gereğini hatırlatarak; “Komşulukta birbirine destek her zaman vardır.  Peygamber Efendimiz Hz. Muhammed (sav) " Komşuların en hayırlısı komşusuna hayırlı olandır" buyurmuştur. Bu ilişkiler çok önemli. Günümüz koşullarında birbirine selam vermeden geçen komşular olmasının üzüntüsünü yaşıyoruz, birbirimize tebessümle selam vermeyi sağlamamız lazım. Bu anlamda etrafımızdaki insanlarla diyaloglarımızı geliştirmemiz, selamı yaymamız lazım” diye konuştu. Programa iştiraklerinden dolayı teşekkürlerini belirten Başkan Yurtdagül ‘Burada olduğumuz sürece bu tarz programların devamını gerçekleştirceklerini belirterek komşuları ile sohbet etti.

Programa icabet eden komşular programdan memnuniyetlerini belirterek teşekkürlerini ilettiler.

Ayrıca günün anlam ve önemine binaen Ataşehir’ in 17 mahallesinde eş zamanlı olarak, mahalle kadın kolları yönetim kurulu üyeleri komşular günü münasebetiyle komşularını ziyaret ederek komşular gününü kutladılar.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner110

banner109