Demet Akbağ'dan Ataşehir'de Özel Söyleşi

'8 Mart Dünya Kadınlar Günü'ne Özel Söyleşi Demet Akbağ Palladium Ataşehir'de!

Demet Akbağ'dan Ataşehir'de Özel Söyleşi
 Demet Akbağ'dan Ataşehir'de Özel Söyleşi 

 '8 Mart Dünya Kadınlar Günü'ne Özel Söyleşi Demet Akbağ Palladium Ataşehir'de!

Anadolu Yakası’nın en gözde alışveriş merkezi Palladium Ataşehir, '8 Mart Dünya Kadınlar Günü’ne özel 'Kendini Şımart' başlığı altında düzenlediği söyleşide ünlü dizi, tiyatro ve sinema oyuncusu Demet Akbağ'ı ağırlıyor. 8 Mart Çarşamba günü Demet Akbağ AVM ziyaretçileri ile 'Kadın ve Kariyer' hakkında keyifli bir sohbet gerçekleştirecek.
Anadolu Yakası’nın en gözde alışveriş merkezi Palladium Ataşehir, '8 Mart Dünya Kadınlar Günü'ne özel olarak aynı gün tüm ziyaretçileri için Demet Akbağ ile 'Kadın ve Kariyer' konulu keyifli bir söyleşi düzenliyor.

Yılların deneyimli, sevilen ve başarılı oyuncusu Demet Akbağ, 80'li yıllardan günümüze yer aldığı her projede adından övgüyle söz ettiren, başarı grafiğini sürekli yükselterek Türkiye'nin gurur duyduğu bir sanatçı olarak, sektörde edindiği tecrübelerini, yeteneğin, eğitimin ve deneyimin kariyerine olan etkilerini AVM ziyaretçilerine keyifli bir sohbetle aktaracak.

8 Mart Çarşamba günü saat 19.00'da Palladium Ataşehir Küre alanda gerçekleşecek olan etkinlik, Dünya Kadınlar Günü'nde keyifli bir gün geçirmek isteyenherkese açık.

Palladium Alışveriş Merkezi Hakkında:

Tahincioğlu Gayrimenkul ve Gençoğlu İnşaat tarafından 230 milyon dolarlık bir yatırımla hayata geçirilen, JLL Türkiye tarafından yönetilen ve İstanbul Anadolu yakasının elit yerleşim bölgelerinden Ataşehir’de yer alan PalladiumAVM’de 192 mağaza yer alıyor. 34.000 m²’lik bir alanda kurulan ve 40.000 m² kiralanabilir alana sahip Palladium’da; mağazalar, kafe & restoranlar, sinema salonları, çocuk eğlence parkları ve hipermarket’in yanında 2.500 araçlık ücretsiz kapalı otopark, vale, revir, vestiyer, ücretsiz müşteri servisi, çocuk tuvaleti gibi ziyaretçilerinin her türlü ihtiyacına cevap verebilecek hizmetler yer almaktadır.


YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner110

banner109