Darülaceze Dünya Gönüllüler Günü'nde Gönül Dostlarıyla Buluştu

Tüm dünyada farklı etkinliklerle kutlanan 5 Aralık Dünya Gönüllüler Günü Darülaceze'de 90'lar Partisi ile kutlandı.

Darülaceze Dünya Gönüllüler Günü'nde Gönül Dostlarıyla Buluştu
Darülaceze Dünya Gönüllüler Günü'nde Gönül Dostlarıyla Buluştu

Tüm dünyada farklı etkinliklerle kutlanan 5 Aralık Dünya Gönüllüler Günü Darülaceze'de 90'lar Partisi ile kutlandı. Birleşmiş Milletler tarafından 1985 yılında kabul edilen 5 Aralık Dünya Gönüllüler Günü eğlenceleri saatlere sahne oldu.

Yıllardır Darülaceze'ye gönülden hizmet eden Gönül Elçilerimiz ve Darülaceze'nin başlattığı ''Darülaceze Gönül Elçilerini Arıyor'' projesi ile kısa zamanda ailemize katılan bir çok yeni gönüllümüz, Darülaceze sakinlerinin ve yöneticilerinin katıldığı organizasyonda bir araya geldi.

Yaptıkları çalışmalar, gönülden verdikleri destek ve hizmetlerle sakinlerimizin yaşamlarına değer katan ve sayısı 60'ı bulan Darülaceze gönüllüleri, bu organizasyonla bir araya gelmenin mutluluğunu yaşadı. Darülaceze Başkanı Dr. Aylin Çiftçi açılış konuşmasında ''Dünya Gönüllüler Gününüzü en içten dileklerimle kutluyorum. Aramıza katılan yeni gönüllülerimize hoş geldiniz diyorum.Darülaceze gönüllüsü olmak isteyenlerin, www.darulaceze.gov.tr web sitesinden "Gönül Elçileri" bölümüne girmeleri ve burada sunulan rehberi okuyarak gönüllü çalışma alanı olarak belirlenen 150' ye yakın alandan tercih ettikleri birini veya birkaçını seçmeleri yeterli olacaktır. Ayrıca şahsen başvuru ve telefonla başvuru imkanları da değerlendirilebilmektedir. Sizler gibi daha birçok gönüllüye ihtiyacımız var. Sizlerin destekleri bizler için çok değerli'' dedi.

Çiftçi gönüllüleri tek tek sahneye davet ederek, sakinlerin el emeği göz nuru olan şal ve atkıları hediye olarak takdim etti. Darülaceze'yi ve sakinlerini her an hatırlayan ve hep yanlarında olan Ressam İsmail Acar da, kendisine takdim edilen hediyeyi kabul ederken '' Darülaceze ailesinin içinde yer almak beni çok mutlu ediyor. Yeni projelerle sakinlerimizin hayatında ve yanlarında olmaya devam edeceğim'' dedi.
Gönüllüler ve sakinler, Doğuş Grubu gönüllülerinin organize ettiği 90'lar Partisinde, 90'lı yılların unutulmayan şarkıları ile eğlendiler ve bol bol hatıra fotoğrafı çektirdiler.

Güncelleme Tarihi: 09 Aralık 2014, 13:26
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER