ÇORDEF Futbol Turnuvasının Başlama Vuruşunu Neslihan YURTDAGÜL Yaptı

ÇORDEF FUTBOL TURNUVASINDA BAŞLANGIÇ VURUŞU AK PARTİ ATAŞEHİR İLÇE KADIN KOLLARI BAŞKANI NESLİHAN YURTDAGÜL ' DEN

ÇORDEF Futbol Turnuvasının Başlama Vuruşunu Neslihan YURTDAGÜL Yaptı
ÇORDEF Futbol Turnuvasının Başlama Vuruşunu Neslihan YURTDAGÜL Yaptı


ÇORDEF FUTBOL TURNUVASINDA  BAŞLANGIÇ VURUŞU AK PARTİ ATAŞEHİR İLÇE KADIN KOLLARI BAŞKANI  NESLİHAN YURTDAGÜL ' DEN 

Ak  Parti Ataşehir  İlçe Kadın Kolları Başkanı Neslihan Yurtdagül başkanlığında  kadın kolları Çorum  köyleri arasında  ÇORDEFCUP Futbol Turnuvası  organizasyonunu üstlendi .İstanbul Sultanbeyli Gölet tesisleri futbol sahasında  45 takımın  katılımı ile gerçekleşen Turnuva 15 Ocak Pazar günü saat 10.00 da Ak Parti Ataşehir İlçe Kadın Kolları Başkanı Neslihan Yurtdagül'ün başlangıç vuruşu  ile başladı ..yoğun  katılımın olduğu Turnuva   3 ay süreyle her   pazar oynanacak maçlar ile devam edecek. Nisan ayında final maçı gerçekleşecek Turnuvada 1.lik  kupası kazanan takıma verilecek.. 
Ataşehir  İlçe kadın kolları başkanı  organizasyonu için’’  futbol ile gençlerimiz ve kadınlarımızı   bir araya  getirip  sporu ve sporcuyu  destekleme  adına  Turnuvanın  organizasyonunu üstlendik. Turnuva başından sonuna  kadar    takımlarımıza  destek olarak  hemşehrilerimiz ile  de  bir araya  geleceğiz ‘’ dedi . 


ÇORDEF Çorum Dernekler Federasyonu  Başkanı  Cemil Yaşkabak   açıklamasında Ataşehir İlçe Kadın Kolları Başkanı Neslihan Yurtdagül hanımefendi ye maddi ve manevi destekleri için teşekkür ediyorum  dedi. 

FOTO GALERİSİ İÇİN TIKLA

Güncelleme Tarihi: 17 Ocak 2017, 13:03
YORUM EKLE
YORUMLAR
Murat
Murat - 7 yıl Önce

Açılış maçını Kargı pelitcik ve kargi bayat köyleri yapiyo sabah saat 10:00 ama bunu anlayamadik

SIRADAKİ HABER

banner110

banner109