CNR İMOB 24 Ocak’ta başlıyor

Mobilya alanında Türkiye’nin en büyük ve tek uluslararası fuarı olan CNR İMOB-13. Uluslararası İstanbul Mobilya Fuarı, 24 Ocak Salı günü başlıyor.

CNR İMOB 24 Ocak’ta başlıyor
CNR İMOB 24 Ocak’ta başlıyor
Mobilya alanında Türkiye’nin en büyük ve tek uluslararası fuarı olan CNR İMOB-13. Uluslararası İstanbul Mobilya Fuarı, 24 Ocak Salı günü başlıyor.

Türkiye’nin en büyük mobilya fuarı CNR EXPO Yeşilköy’de gerçekleştirilecek.

Türkiye’de bugüne kadar gerçekleştirilen en kapsamlı alım heyeti organizasyonlarından birine imza atılacak. Fuar, sektörün lider ülkeleri İtalya, Almanya, Avusturya ve İsviçre’nin de olduğu 114 ülkeden ziyaretçi ve VIP alım heyetlerini ağırlayacak.

CNR Holding kuruluşlarından İstanbul Fuarcılık ve sektörün çatı örgütü Mobilya Dernekleri Federasyonu (MOSFED) iş birliğinde organize edilen fuarın açılışı CNR Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ceyda Erem’in ev sahipliğinde, Türkiye İhracatçılar Meclisi (TİM) Başkan Vekili Mustafa Çıkrıkçıoğlu, MOSFED Başkanı Ahmet Güleç, CNR Holding Genel Koordinatörü Cem Şenel ve sektör temsilcilerinin katılımı ile yapılacak.

 Cumhurbaşkanı’nın eşi Emine Erdoğan himayelerinde Afrika Evi açılacak

Cumhurbaşkanı Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın eşi Sayın Emine Erdoğan’ın himayelerinde, Ankara’da hayata geçirilen Afrika El Sanatları Pazarı ve Kültür Evi, CNR İMOB ile başlayarak CNR’nin tüm fuar organizasyonlarında yer alacak. Afrika kıtasının barış ve istikrarına katkı sağlamak amacıyla hayata geçirilen Afrika Evi’nin CNR EXPO Yeşilköy’deki açılışı, Dışişleri Bakan Yardımcısı Ahmet Yıldız’ın eşi Emine Yıldız’ın katılımıyla gerçekleştirilecek.

Fuar, mobilya alanında dünyanın en önemli tasarımcılarından Finlandiyalı Mikko Laakkonen, Yuki Aben, Samuli Naamanka, Sebastian Jansson gibi isimleri de ağırlayacak. Ünlü tasarımcılar, İskandinav tarzının dünya çapında nasıl markalaştığının hikayesini CNR İMOB katılımcılarına anlatacaklar.


PROGRAM
Tarih: 24 Ocak 2017, Salı
Saat: 12.00-Açılış töreni
Yer: CNR EXPO/ Ana Fuaye

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner110

banner109