ÇEVDER Yeni Faaliyet Dönemi Tanıtım Toplantısı Düzenledi;

Çevre Gençlik ve Spor Kulübü Derneği (ÇEVDER), Miladi 2014-2015 / Hicri 1436 faaliyet dönemine ilişkin hedef ve etkinliklerini dernek merkezinde yaptığı bir toplantıyla üyeleriyle paylaştı.

ÇEVDER Yeni Faaliyet Dönemi Tanıtım Toplantısı Düzenledi;
ÇEVDER Yeni Faaliyet Dönemi Tanıtım Toplantısı Düzenledi;
 
Gönül Birliğinden El Birliğine…

   Çevre Gençlik ve Spor Kulübü Derneği (ÇEVDER), Miladi 2014-2015 / Hicri 1436 faaliyet dönemine ilişkin hedef ve etkinliklerini dernek merkezinde yaptığı bir toplantıyla üyeleriyle paylaştı. Toplantıya ÇEVDER üye ve gönüllülerinin yanı sıra Sultanbeyli Belediye Başkan Yardımcısı Abdullah UÇAN ve belediye meclis üyesi Ahmet DEMİR de katıldı.

   Derneğin önümüzdeki dönem gerçekleştireceği etkinliklerle ilgili olarak stratejik ve aksiyon planlarının ele alındığı toplantıda söz alan belediye başkan yardımcısı Abdullah UÇAN konuşmasında özetle; “ …dernek yönetim kurulumuza yeni faaliyet döneminde de üstün başarılar diliyor, ilçemiz insanına sunulan güzel ve faydalı çalışmalarının devam edeceğine inanıyorum. Takdir ve ilgiyle izlediğimiz, imkanlar ölçüsünde katılmaktan keyif aldığımız ÇEVDER’in etkinliklerine her konuda katkı sağlamaya hazırız.” cümlelerine yer verdi.

   Yönetim Kurulu başkanı Şevket YALÇIN sözlerine geçtiğimiz aylarda yapılan olağanüstü genel kurulla derneğe kazandırılan kulüp tüzel kişiliğinin önemine işaret ederek başladı. Önümüzdeki günlerde kulüp tüzel kişiliğinin tescillenmesi için ilgili birimlere başvurularının yapılacağını ifade eden Yalçın, derneğin bu faaliyet döneminde kulüp etkinliklerini de organize edebilecek hukuki alt yapıya sahip olacağını belirtti. Dernek üye gönüllülerine dernek çalışmalarına yaptıkları katkılar için teşekkür eden Yalçın sözlerini şöyle sürdürdü: “Görüldüğü üzere çevreden eğitime, izcilikten gençliğe, kültürel faaliyetlerden ağaçlandırmaya, kan bağışı kampanyalarına kadar oldukça geniş bir yelpazeye yaymaya çalıştığımız faaliyet sahamız için her zamankinden daha çok gayret etmeliyiz. Başta biz yönetim kurulu üyeleri olmak üzere hedeflerimize ulaşabilmek adına tüm üye ve gönüllülerimize önemli görevler düşmektedir. İlçemizde çeyrek asırlık bir geçmişe sahip olan derneğimizi önce gönül sonra el birliği ile nice asırlara taşıyacağız. Yeni faaliyet dönemine olabildiğince planlı hazırlanmış olmanın işlerimizi kolaylaştıracağına ve çalışmalarımızın daha verimli sonuçlanmasına vesile olacağına inanıyorum. ”

   Toplantının son bölümünde ise faaliyet planlarının istişaresi yapıldı. Katılımcılar çeşitli konulardaki görüşlerini öneri ve eleştirilerini paylaştılar. İlgili planlarda çevre, ağaçlandırma, eğitim izcilik gibi konularda özgün faaliyetlerin yanında derneğin üyesi olduğu platformlarda da işbirliği öngörülüyor

Güncelleme Tarihi: 22 Eylül 2014, 12:09
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER