Çerkeşliler iftarda Boğaz'da buluştu

Çerkeş Dernekler Birliği'nin Çerkeşliler iftarda buluşuyor programı yoğun bir katılım ile muhteşem bir şölene dönüştü.

Çerkeşliler iftarda Boğaz'da buluştu
Çerkeşliler iftarda Boğaz'da buluştu

Çerkeş Dernekler Birliği'nin Çerkeşliler iftarda buluşuyor programı yoğun bir katılım ile muhteşem bir şölene dönüştü.
İstanbul Çerkeş Dernekler Birliği'nin düzenlediği  Çerkesliler iftarda buluşuyor programı Tekne ile İstanbul Boğazı’nın eşsiz manzarası, boğazın gerdanlıkları köprüler ve dünyada benzeri olmayan  boğazın iki yakasındaki İstanbul’un muhteşem silueti eşliğinde hep birlikte iftar açmanın mutluluğunu yaşattı.

Haydarpaşa Garı’ından hareket sonrası tarihi yarımada ve Galata Köprüsü ve Kulesi’ni soluna Kız Kulesi ve Üsküdar’ı sağına alarak doyumsuz bir boğaz turu gerçekleştirildi.
Kuran tilaveti ve duaların okunduğu programımızda ezanın okunması ile birlikte oruçlar açıldı. Tekne ile Boğaz turu eşliğinde yöresel türkülerimiz geceye ayrı bir renk kattı.
İstanbul Çerkeş Dernekler Birliği başkanı Erol Tepebaşı yaptığı konuşmada, Programa gösterdikleri ilgiden dolayı başta tüm Çerkeşli hemşehrilerimize, bizleri hiçbir zaman yalnız bırakmayan Ataşehir’den yerel basınımızdan hemşehrimiz Recep Kenan’a Ankara’dan gelerek bizleri onurlandıran Çer Def Başkanımız Durali Karapınar ve yönetim kurulu arkadaşlarına, Güzelyurtlu hemşerimiz Beylikdüzü Kaymakamımız Sn. Mehmet Okur’a, Çerkeşli hemşehrimiz milletvekilimiz ve CHP parti meclisi Üyemiz Sn. Kadir Gökmen Öğüt’e, Kadıözü’nden Hemşehrimiz MHP Sancaktepe ilçe başkanımız Emrah Danacıoğlu’ na,  Saadet Partisi Ataşehir ilçe başkanımız Sn. Adem Boz ve ailesine, Çankırımızın İstanbul’da tanıtımında büyük başarılara imza atan Çankırı Dernekler Federasyonu başkanımız Sn. Zekeriya Açıkgöz’e, İstanbul’da okuyan Çankırılı öğrencilerimize sahip çıkan ve onlara ev sahipliği yaparak burs veren Çankırı Vakfı Başkanımız Sn. Sami Soydal’a, İstanbul’dan zoru başararak seçilmiş olan muhtarlarımız Sn. İzzet Tozan ve Recep Elvan’a Birliğimiz adına teşekkürü bir borç biliriz. 
İftar programımıza katılarak bizleri sevindiren Çandef Gen Bşk Yrd Arif Öztürk’e, Genel Sek.İsmail Kılıçarslan’a, Atkaracalar Dernekler Birliği başkan yardımcımız Sn. Kadir Kandırmaz’a, Çandef 1.bölge başkanımız ve Maltepe Çankırılar dernek başkanımız Zeynettin Aydın’a, Pendik Çankırılar dernek başkanımız Engin Yıldırım’a, Ümraniye Çankırılılar dernek başkanımız Can Ambarkaya’ya, Bayrampaşa Çankırılar Dernek başkanımız Mustafa Doğan’a, Ataşehir Tüm Çankırılar Derneği kadın kolları başkanımız Nilay Çelen’e ve Çekap Başkanımız Ersoy Kaşak’a, sanatçılarımız Özkan Ergün ve Sami Yalçın’a,  Ataşehir Engelliler dernek başkanımız Nevzat Ağbulut ve yönetim kurulu arkadaşlarına katılımlarından dolayı teşekkürler ederiz.
Çerkeş dernekler birliğimizin iftar programının düzenlenmesinde vesile olan katkı sağlayan birliğimize bağlı derneklerimizden çok değerli Saçak Dernek Başkanımız Kadir Yaylaaltı’na, Aliözü Köyü dernek başkanımız Önder Tozan’a, Avşar Köyü dernek başkanımız Mali Müşavir Ahmet Çiltaş’a, Ovacık Köyü dernek başkanımız İsmail Karabacakoğlu’na, Çakmak Köyü dernek başkanımız Haşim Demirbaş’a, Uluköy dernek başkanımız Dursun Kale’ye, Dodurga Köyü dernek başkanımız Satılmış Kale’ye, Çalcıören Köyü dernek başkanımız Satılmış Alyat’a, Bozoğlu Köyü dernek başkanımız Hüseyin Öncel’e, Kadıözü Köyü dernek başkanımız Hüseyin Yaman’a,  gençlik kolları başkanımız Gökhan Helvacı ve ekibine, Karga Köyü dernek başkanımız, Osman Arslan’a Karamustafa köyü dernek başkanımız Bahattin Karcı’ya yönetim kurulu üyelerimiz Şenay Günaydın , Kazım Arslan, Samet Özdemir,  Bekir Özdemir ve Mevlüt Havaoğlu ile Sigorta sorumlumuz Süheyla Başaran Erikçioğlu’na programı sunan değerli kardeşim Turan Siyer’e vermiş oldukları yürekten destek için sonsuz teşekkür ederiz dedi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner110

banner109