CANER BAKIR “ANILAR VE MÜZİK” PROGRAMININ KONUĞU OLDU

BİR KOLTUĞA BEŞ KORO SIĞDIRAN UDİ BESTEKAR KORO ŞEFİ CANER BAKIR “ANILAR VE MÜZİK” PROGRAMININ KONUĞU OLDU

CANER BAKIR “ANILAR VE MÜZİK” PROGRAMININ KONUĞU OLDU

Udi Bestekar, Koro Şefi Caner Bakır; 22 Aralık 2011 akşamı, CKM’de  Kadıköy Belediyesi Müzik Gönüllüleri ev sahipliğinde düzenlenen, yapım ve yönetimi Nesibe Müsevitoğlu’na ait  56. “ANILAR VE MÜZİK” programının konuğu oldu.

Kadıköy Belediyesi Gönüllü Koroları (Moda, Kriton Curi ve Fenerbahçe) ile Avukatlar Korosu , İş Bankası Emekliler Korosu olmak üzere beş ayrı koronun şefliğini yapan Caner Bakır’ın, bu anlamlı gecesine  yetiştirdiği koristler de izleyici olarak katıldılar.

Sanatçının yaşam belgeselinin barkovizyonda gösterilmesinin arkasından, solistler Serap Duyal, Serpil Çam ve Ömer Okur Caner Bakır’a ait besteler ile Türk Sanat Müziğinin sevilen eserlerinden oluşan bir konser verdiler.

Yaşamı, sanata olan ilgisi, hobyleri,  gelecekteki hedefleri ile unutamadığı anılarını da izleyiciler ile paylaşan sanatçı, kendisine en büyük mutluluk veren şeyin koro şefliği olduğunu söyledi.

Bu güne kadar 56 programda yüzü aşkın tanınmış sanatçının yaşam belgeselini hazırlayarak sunan Kadıköy Belediyesi Gönüllü Merkezi Yönetim Kurulu Üyesi ve Sanat Sorumlusu Nesibe Müsevitoğlu gecenin sonunda Caner Bakır’a sanat yaşamında başarılar dileyerek bir teşekkür plaketi verdi.

Üsküdar Musiki Cemiyetinde yetişen ve Konservatuar eğitiminin ardından hemen hemen tüm yaşamını Türk Sanat Müziği ile dolduran Caner Bakır’ın Kadıköy’de bir enstrüman tamir dükkanı ve bini aşan taş plak koleksiyonu bulunmakta.
Yıllarca ünlü sanatçıların arkasında gazino programlarında yer alan sanatçı,  bir dönem Kadıköy Belediyesi Beste Yarışmasında Jüri olarak da görev yaptı.



YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner110

banner109