CANBEBE ANNELER İLE GELECEĞE

Canbebe; Anneler ile Geleceğe isimli sosyal sorumluluk projesini 12 Eylül Salı günü, İstanbul Fairmont Otel’de düzenlenen basın toplantısıyla tanıttı.

CANBEBE ANNELER İLE GELECEĞE
 CANBEBE ANNELER İLE GELECEĞE 
 Canbebe; Anneler ile Geleceğe isimli sosyal sorumluluk projesini 12 Eylül Salı günü, İstanbul Fairmont Otel’de düzenlenen basın toplantısıyla tanıttı.

 CANBEBE ANNELER İLE GELECEĞE KURUMSAL SOSYAL SORUMLULUK PROJESİ BAŞLIYOR
“Hiçbir anne bebeğini büyütürken fizyolojik ve pedagojik gelişimle ilgili bilgi yetersizliğinden eksik kalmamalı” fikrinden hareketle geliştirilen Anneler ile Geleceğe projesi ile Canbebe bebek dünyasındaki ayrıcalıkları kaldırmaya yine devam edecek. Bebek hemşiresi, beslenme ve çocuk gelişim uzmanından oluşan profesyonel ekibiyle şehir şehir dolaşarak bebek gelişimine dair pek çok bilgiyi annelerin ayağına götürecek.

Kendisi de bir anne olan Tiyatro Sanatçısı Seren Fosforoğlu’nun sunumuyla, 12 Eylül Salı günü gerçekleşen Canbebe’nin “Anneler ile Geleceğe” projesinin basın toplantısında ev sahipliğini Ontex Türkiye Genel Müdürü Burak Kayahan, Pazarlama Direktörü Murat Elgün ve Ontex Pazarlama Müdürü Ertan Şensoy yaptı.

Projenin çıkış noktasını ve hedefini açıklayan Ontex Türkiye Genel Müdürü Burak Kayahan projenin çıkış noktası için “Canbebe Ailesi olarak her bebeğin biricik ve özel olduğunu düşünüyoruz. Ve şartlar ne olursa olsun her bebeğin kuru kalmaya, iyi bir beze sahip olma hakkı olduğunu düşünerek teknolojimizi, ürün alternatiflerimizi geliştiriyoruz. Her bebeğin o yumuşacık teninin kuru kalmaya hakkı olduğu gibi, her annenin de bebeğini büyütürken doğru bilgiye ulaşması gerektiğini düşünüyoruz. Canbebe Belçika merkezli Ontex Global’in çatısı altında büyüse de, Türkiye’de doğmuş bir markayız ve biz marka olarak kendimizi hep öncelikle Türk annelerine karşı sorumlu hissettik. Bu noktada da Anneler ile Geleceğe projesini geliştirdik. Pazarlama ekibimizin uzun zamandır üzerinde titizlikle çalıştığı bu projeyi sizlerle paylaşıyor olmaktan mutluyuz.” dedi.

Bebek bezi pazarında 25 yılı aşkın süredir faaliyet gösteren Ontex Türkiye için iseOntex Türkiye Genel Müdürü Burak Kayahan şunları söyledi: 65 milyon dolarlık ihracata sahip Ontex Türkiye olarak Canped, Helen Harper ve gözbebeğimiz Canbebe markalarını bünyemizde bulunduruyoruz. 2012’de faaliyete geçirdiğimiz İstanbul Selimpaşa’daki fabrikamızda üretilen Canbebe’yi 3 kıtada, 59 ülkeye ihraç ediyor olmanın gururunu yaşıyoruz.” dedi. Toplantıda Avrupa, Kuzey Afrika, Asya Pasifik’te toplam 20 üretim tesisiyle, 110’dan fazla ülkede 11 bin çalışanı olan dünyanın önde gelen hijyenik ürünler üreticisi Ontex Global’i anlatan MENA Pazarlama Direktörü Murat Elgün, Bebekler dünyasında ayrıcalıkları kaldırmak misyonu ile her bebeğin kaliteli bebek bezi hakkı olduğu kadar her annenin de bebeğini büyütürken fizyolojik ve pedagojik gelişimle ilgili doğru bilgi sahibi olma hakkı olduğu fikrinden hareketle Anneler ile Geleceğe projesi için yola çıkıyoruz.” dedi.

Çocuk yetiştirmenin gereği bilimsel temelleri anlatmak ve sağlıklı nesillerin gelişimine katkıda bulunabilmek üzere uzmanlardan oluşan Canbebe ekibi; annelerin ve anne adaylarının sorularına cevap arayacak. Çocuk Gelişim Uzmanı Özge Selçuk Bozkurt, Bebek Hemşiresi Esra Ertuğrul, Beslenme Uzmanı Yeşim Özden Gün’den oluşan uzman ekip yılsonuna kadar 9 ilde, 14 farklı lokasyonda 14.000 anne ve anne adayı ile buluşmayı hedefliyor. Seminerlerin moderatörlüğünü de projenin tanıtım toplantısında da sunuculuk yapan Tiyatro Sanatçısı Seren Fosforoğlu gerçekleştirecek. Sanatçı ve her biri kendi alanında uzman isimler tüm illerde bebek büyütmeye yönelik bilgiler ve kendi annelik serüvenlerinden kesitler anlatarak annelerle beraber olacak. Bebeklerde uyku rutini oluşturmadan, annenin emzirme dönemindeki beslenme programına; bebeklerde ek gıdaya geçiş dönemi (BLW) ve oyunun bebeğin gelişimindeki etkisine kadar pek çok konu konuşulacak ve dinleyicilerden gelecek soruların cevapları aranacak. Ücretsiz gerçekleşecek etkinliklerin sonunda katılımcılara Canbebe’nin sürpriz armağanları verilecek.

Kesinleşen lokasyonlar ve tarihler:

TARİH

ŞEHİR

BELEDİYE

20 Eylül Çarşamba

İSTANBUL

Beylikdüzü Belediyesi

27 Eylül Çarşamba

TRABZON

Ortahisar Belediyesi

4 Ekim Çarşamba

ERZURUM

Erzurum Büyükşehir Belediyesi

13 Ekim Cuma

GAZİANTEP

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi

18 Ekim Çarşamba

ANKARA

Yenimahalle Belediyesi

19 Ekim Perşembe

ANKARA

Çankaya Belediyesi

25 Ekim Perşembe

BURSA

Osmangazi Belediyesi

1 Kasım Çarşamba

İZMİR

Gaziemir Belediyesi

2 Kasım Perşembe

İZMİR

Bornova Belediyesi

6 Kasım Çarşamba

ANTALYA

Kepez Belediyesi

15 Kasım Çarşamba

ADANA

Seyhan Belediyesi

22 Kasım Çarşamba

İSTANBUL

Silivri Belediyesi

29 Kasım Çarşamba

İSTANBUL

Ataşehir Belediyesi


YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner110

banner109