BORUSAN SANAT’TA BU HAFTA

Borusan Sanat, Temmuz ayına ağırladığı birbirinden değerli sanatçılar ile merhaba diyor.

BORUSAN SANAT’TA BU HAFTA

BORUSAN SANAT’TA BU HAFTA

Borusan Sanat, Temmuz ayına ağırladığı birbirinden değerli sanatçılar ile merhaba diyor. 1 Temmuz Perşembe günü saat 14.00’te Borusan Klasik’te canlı yayınlanacak konserde, Sascha Goetzel yönetiminde BİFO, solist kemancı Elvin Hoxha Ganiyev ve piyanist Kaan Baysal’a eşlik edecek. 

Yayınladığı canlı radyo konserleri ile dünyaca ünlü sanatçıları ağırlayarak farklı dönem ve stillerine ait eserleri dinleyicileri ile buluşturan Borusan Klasik, Temmuz ayına dopdolu bir programla merhaba diyor. 1 Temmuz Perşembe günü canlı yayınlanacak konserde, Sascha Goetzel şefliğinde Borusan İstanbul Filarmoni Orkestrası (BİFO), Bach’tan Piazzolla’ya, Mendelsshon’dan Schreker’e uzanan renkli bir repertuvar seslendirilecek. Barok döneminin değerli orkestra eserleri arasında kabul edilen, John Sebastian Bach’ın 3. Brandenburg Konçertosu ile başlayacak konserde, tango müziğinin dâhisi Astor Piazzolla'nın Libertango ve Franz Schreker’in Yaylılar için Scherzo eserleri seslendirilecek. Konserde BİFO, Bach’ın La minör Keman Konçertosu’nda solist kemancı Elvin Hoxha Ganiyev, geç klasik dönemin usta bestecisi Mendelssohn’un 1. Piyano Konçertosu’nda ise piyanist Kaan Baysal’a eşlik edecek.

Konser öncesinde ise Aydın Büke ve Serhan Bali ile keyifli bir söyleşi Borusan Klasik’te dinleyicileri bekliyor. 

 

Korhan Erel, Borusan Müzik Evi’nde!

Borusan Klasik radyonun sevilen programı “Borusan Müzik Evi”, çağdaş müzik ve disiplinlerarası performansları dinleyicilerine sunmaya devam ediyor. 2 Temmuz Cuma günü saat 23.00’te, Berlin merkezli doğaçlama ustası ve deneysel ses sanatçısı Korhan Erel, daha önce yayınlanan ve büyük beğeni toplayan farklı dönem ve türlerdeki seçkileri bir kez daha dinleyicilerle Borusan Müzik Evi’nde buluşacak.  

Karnaval.com üzerinden yayın yapan Borusan Klasik’e internette karnaval.com/borusanklasikdinle adresinden, mobil ortamda iPhone (App Store) ve Android (Google Play Store) cihazlarınıza indireceğiniz “Karnaval” uygulamasıyla, iPad için yine App Store’dan indireceğiniz “Karnaval Radyo” uygulamasıyla dinleyebilirsiniz.

ÇEVRİMİÇİ RADYO YAYINI / Borusan Klasik

1 Temmuz 2021 Perşembe 14.00

13.40 Konser Öncesi Söyleşi: Aydın Büke ve Serhan Bali

Borusan İstanbul Filarmoni Orkestrası

Sascha Goetzel şef 

Elvin Hoxha Ganiyev keman ◊

Kaan Baysal piyano ○

J.S. BACH Brandenburg Konçertosu No.3, Sol Majör, BWV 1048

J.S. BACH Keman Konçertosu, La minör, BWV 1041

MENDELSSOHN Piyano Konçertosu No.1, Sol minör, Op.25 ○

SCHREKER Yaylılar için Scherzo, Op.8 (1908)

PIAZZOLLA Libertango

İsa Kırım

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner110

banner109