Bilgesoy Okullarından Yarıyıl Dinlencesi

Geçtiğimiz Yarıyıl Dinlencesi : Bilgesoy Okulları, geçtiğimiz yıl Hollanda'dan eğitim topladı. Ülkemizde benzeri bulunmayan okul gereçleri ve beş yüzü aşkın sergicinin sunduğu eğitim ürünleriyle tanışmak için Utrecht kentine uğradık ve yeryüzündeki en geniş eğitim fuarı olan N.O.T'a, diğer adıyla Ulusal Eğitim Sergisi'ne katıldık.

Bilgesoy Okullarından Yarıyıl Dinlencesi

Bu olağanüstü katılımla birlikte, okulumuzun eşsiz eğitimini güçlendirmenin yanı sıra, öğrencilerimizin okul yaşamını bir kez daha uluslararası ölçütlere taşıdık.

Bilgesoy Okulları'nda çağdaşlık, yenilikçilik ve evrensellik bilinci yüksek, bilge bir soy yükseliyor. Bilgesoy Okulları, ilklerin okulu olarak Türkiye'de eğitimi değiştiriyor.

Last Semester Break : Last year, Bilgesoy Okulları picked education in Netherlands. We stopped by Utrecht city and visited world's largest education fair N.O.T., also known as National Education Exhibition, to get familiar with the school and education materials put up by over 500 exhibitors. In addition to strengthen our unique education system, we lifted the quality of our students' school life up to international standards. A wise lineage is rising in Bilgesoy Okulları with awareness of modernity, innovation and universalism. As the school of the firsts, Bilgesoy Okulları is changing the education system in Turkey.

Bilgesoy Okulları
Vatan cad. No.14 Ataşehir / İstanbul
Tel: 0216 456 16 59 / Gsm: 0533 518 53 88
www.bilgesoy.com

Güncelleme Tarihi: 04 Mart 2012, 20:00
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER