BEM-BİR-SEN’den Yerel Basına Teşekkür

BEM-BİR-SEN İstanbul 7 No’lu Şube Başkanı Niyazi Karakoç, İstanbul Anadolu Yakası’nda yayın yapan yerel gazetelerin yönetici ve çalışanları ile kahvaltıda buluştu

BEM-BİR-SEN’den Yerel Basına Teşekkür
BEM-BİR-SEN’den Yerel Basına Teşekkür

BEM-BİR-SEN İstanbul 7 No’lu Şube Başkanı Niyazi Karakoçİstanbul Anadolu Yakası’nda yayın yapan yerel gazetelerin yönetici ve çalışanları ile kahvaltıda buluştu.

Başarılı çalışmalarıyla gündemden düşmeyen BEM-BİR-SEN İstanbul 7 No’lu Şube Başkanı Niyazi Karakoç, sendikal çalışmalarına haberleriyle destek olan yerel basın mensubu dostlarıyla Şile Saklıgöl’deki kahvaltılı toplantıda bir araya geldi.

Klasik sendikacılığın yanısıra, “Hak mücadelesinden Hakk’ı üstün tutan güçlü bir aileyiz” sloganıyla sosyal sendikacılığın en güzel örneğini sergileyen BEM- BİR- SEN İstanbul 7 No’lu Şube Başkanı Niyazi Karakoç, etkinliklerini kamuoyuna duyuran gazeteci dostlarıyla, kahvaltılı programda bir araya geldi.

Şile’nin Karamandere Köyü’ndeki, doğa cenneti Saklı Göl Tesisleri’nde gerçekleştirilen programa, İstanbul Anadolu Yakası’nda yayın yapan yerel gazetelerin yönetici ve çalışanları yoğun ilgi gösterdi.

BEM-BİR-SEN İstanbul 7 No’lu Şube Başkanı Niyazi Karakoç ve yardımcılarının da hazır bulunduğu etkinliğe,  Şile Belediye Başkan Yardımcısı Abdullah Güllüce ile Şile Belediyesi Özel Kalem Müdürü ve Sendika Yönetim Kurulu Üyesi Volkan Varol da katıldı.



BAŞKAN KARAKOÇ’TAN GAZETECİLERE TEŞEKKÜR!

Haberleriyle sendikaya destek olan gazeteci dostlarına teşekkür eden Başkan Niyazi Karakoç, “İnsanların aydınlanması ve kamuoyuna duyurulması noktasında, gece-gündüz, yağmur-çamur demeden çalışan siz değerli basın mensubu arkadaşlarımızı ağırlamaktan dolayı onur duyuyoruz. Gerek memur arkadaşlarımız adına, gerek insanlık adına, sendika olarak güzel işler yaptığımızı düşünüyoruz.  Bugüne kadar sendikamızın yapmış olduğu güzel çalışmalara her zaman yer verdiniz. Öncelikle hepinize, teşkilatım adına teşekkür ediyorum” dedi.

ÇANAKKALE ŞEHİTLERİNİ UNUTMADI!

Çanakkale Zaferi’nin 100. Yıl dönümüne de değinen Karakoç, “Çanakkale Zaferi, tarihimizin altın sayfalarına, sönmemek ve solmamak üzere nakşolmuş bir destandır. Çanakkale Savaşı;  Türk Milletinin birlik ve beraberlik içinde olduğu müddetçe, feragat ve dayanışma duygusuyla, iman ve mücadele ruhuyla, her türlü badireyi atlatabilecek iradeye sahip olduğunu ispatlar. Bizlere bu toprağı vatan yapan şehitlerimiz; bağımsızlığımız ve bölünmez bütünlüğümüzün, ülkemizin huzur ve güvenliğinin sağlanması, milli çıkarlarımızın savunulması için canlarını feda ederek üs mertebeye ulaşmışlardı. Bu duygu ve düşüncelerle, Çanakkale Zaferi’nin 100. Yıl dönümünde, kutsal değerlerimizi korumak için canını feda etmekten çekinmeyen aziz şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyorum” diye konuştu.

Karakoç, konuşmasının sonunda, BEM-BİR-SEN İstanbul 7 No’lu Şube olarak, Etiyopya ile Uganda’ya yapmış oldukları ziyaret ve hizmetlerle ilgili de bilgiler vererek, bin çocuğu sünnet ettirdiklerini, bin 500 Kur’an-ı Kerim dağıttıklarını ayrıca oyuncak, gıda, giysi ve nakdi yardımlarda bulunduklarını da kaydetti.



FOTO GALERİSİ İÇİN TIKLA

Güncelleme Tarihi: 21 Mart 2015, 13:34
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER