BEM-BİR-SEN 7 No’lu Şube’den birlik ve beraberlik iftarı

BEM-BİR-SEN 7 No’lu Şube’nin geleneksel iftar yemeği yoğun bir katılımla gerçekleşti.

BEM-BİR-SEN 7 No’lu Şube’den birlik ve beraberlik iftarı
HABERİN GALERİSİ
Ben-Bir-Sen İftarı 2015

Ben-Bir-Sen İftarı 2015

BEM-BİR-SEN 7 No’lu Şube’den birlik ve beraberlik iftarı

BEM-BİR-SEN 7 No’lu Şube’nin geleneksel iftar yemeği  yoğun bir katılımla gerçekleşti.

BEM-BİR-SEN 7 No’lu Şube Başkanı Niyazi Karakoç, birlik ve beraberlik vurgusu yaparak, sendikacılığın bir gönül işi olduğunu söyledi.

BEM-BİR-SEN 7 No’lu Şube Başkanı Niyazi Karakoç, geleneksel hale getirdiği iftar yemeğine bir yenisini daha ekledi. Ümraniye Belediyesi Nikah Sarayı’nda düzenlenen iftar yemeğine; sendika üyeleri aileleri ile birlikte katılım gösterdi. iftar yemeğine basının katılımıda yoğundu.

BEM-BİR-SEN 7 No’lu Şube Başkanı Niyazi Karakoç ve yönetimi, davetlileri kapıda karşıladı. İftar yemeği öncesinde sinevizyon gösterisi ile sendikanın çalışmaları  anlatıldı. Daha sonra program Kuran-ı Kerim tilaveti ile devam etti. İftar yemeğinin ardından selamla konuşmalarına geçildi.

BEM-BİR-SEN 7 No’lu Şube Başkanı Niyazi Karakoç yaptığı konuşmada; “Rahmet ve bereket ayı olan Ramazan-ı Şerif ayı hepimize hayırlar getirsin. Bu mübarek ayın tüm dünya barışına vesile olmasını diliyorum. Dünya üzerinde baskı, zulüm ve sıkıntı çeken Müslümanların acılarının dinmesini Cenab-ı Allah’tan niyaz ediyorum. Bu anlamlı  katılımdan dolayı tüm üyelerimize teşekkür ediyorum. Birlik ve beraberliğimizin en güzel örneğinin sergilendiği bir ortamı teneffüs ediyoruz bu akşam. Şubemizin başarıları tek bir kişiye endekslenemez tabii ki. Bu, bir ekip işidir. Sendikacılık zaten bir gönül işidir. Gönlünüz ve ekibiniz varsa başarı kaçınılmaz olur. Yapmış olduğu etkinliklerle gönüllerde yer tutan tüm yönetimimi huzurlarınızda tebrik ediyor, teşekkürlerimi sunuyorum” dedi.

Niyazi Karakoç; “Yaklaşmakta olan Kadir Gecesi ve akabindeki Ramazan Bayramı’nı ailelerinizle, birlikte sağlık ve huzur içerisinde geçirmenizi Cenab-ı Allah’tan niyaz ediyorum” diyerek konuşmasını tamamladı.


FOTO GALERİSİ İÇİN TIKLA


Güncelleme Tarihi: 05 Temmuz 2015, 18:49
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER