Basketbolda All-Star şöleni başlıyor

21 Ocak Pazar günü Sinan Erdem Spor Salonu’nda düzenlenecek Tahincioğlu All-Star 2018’e 1 haftadan az bir zaman kaldı.

Basketbolda All-Star şöleni başlıyor

 Basketbolda All-Star şöleni başlıyor

21 Ocak Pazar günü Sinan Erdem Spor Salonu’nda düzenlenecek Tahincioğlu All-Star 2018’e 1 haftadan az bir zaman kaldı.

Basketbolseverlere şölen yaşatacak organizasyonda gözler Avrupa Karması ile Asya Karması arasında oynanacak mücadeleye çevrildi. Birçok yıldız basketbolcunun ter dökeceği maç öncesinde oylama partneri RedBull.com’da belirlenen sonuçlara göre Errick McCollum, Scottie Wilbekin, DJ Strawberry, Derrick Brown ve Sertaç Şanlı Avrupa, Barış Ermiş, Brad Wanamaker, Samuel Mejia, Luigi Datome ve Gasper Vidmar ise Asya Karması formasıyla karşılaşmaya ilk 5’te başlayacak. Maçın devre arasında da Avrupa Şampiyonu Red Bull sporcusu Ayşe Begüm Onbaşı ile ünlü şarkıcı Murat Boz gösteri yapacak. Heyecan dolu etkinlikte ter dökecek sporcularla özel röportajlar etkinlik gününde canlı olarak www.redbull.com ‘dan takip edilebilecek. 

All-Star maçının kadroları belli oldu

21 Ocak Pazar günü Sinan Erdem Spor Salonu’nda düzenlenecek Tahincioğlu All-Star 2018’e 1 haftadan az bir zaman kaldı. Basketbolseverlere şölen yaşatacak organizasyonda gözler Avrupa Karması ile Asya Karması arasında oynanacak mücadeleye çevrildi. Birçok yıldız basketbolcunun ter dökeceği maç öncesinde oylama partneri RedBull.com’da belirlenen sonuçlara göre Errick McCollum, Scottie Wilbekin, DJ Strawberry, Derrick Brown ve Sertaç Şanlı Avrupa, Barış Ermiş, Brad Wanamaker, Samuel Mejia, Luigi Datome ve Gasper Vidmar ise Asya Karması formasıyla karşılaşmaya ilk 5’te başlayacak. Maçın devre arasında da Avrupa Şampiyonu Red Bull sporcusu Ayşe Begüm Onbaşı ile ünlü şarkıcı Murat Boz gösteri yapacak. Heyecan dolu etkinlikte ter dökecek sporcularla özel röportajlar etkinlik gününde canlı olarak www.redbull.com ‘dan takip edilebilecek.

Oyuncu kalitesi bakımından Avrupa’nın en iyi ligi olarak gösterilen, RedBull.com’un iletişim partnerliğini üstlendiği Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi’nde forma giyen yıldız oyuncuların yer alacağı Tahincioğlu All-Star 2018, 21 Ocak Pazar günü Sinan Erdem Spor Salonu’nda gerçekleşecek. Binlerce basketbolseverin salondan, binlercesinin de televizyonları başından izleyeceği müthiş şölene damga vuracak Asya Karması-Avrupa Karması mücadelesi en çok dikkat çekecek etkinlik olacak.

Mücadeleye David Blatt ve Josep Maria Berrocal’ın koçluğunda ilk 5’te başlayacak isimler ise oylama partneri RedBull.com’da yapılan oylama sonrasında belirlendi. Blatt koçluğundaki Avrupa Karması’nın ilk 5’inde Errick McCollum, Scottie Wilbekin, DJ Strawberry, Derrick Brown ve Sertaç Şanlı yer alacak. Berrocal yönetimindeki Asya Karması’nın ilk 5’inde ise Barış Ermiş, Brad Wannamaker, Samuel Mejia, Luigi Datome ve Gasper Vidmar mücadele edecek.

Avrupa Karması’nda en çok oyu Errick McCollum, Asya Karması’nda ise Luigi Datome aldı. 

Avrupa Karması’nda yedekler Kartal Özmızrak, Kenan Sipahi, Erving Walker, Göksenin Köksal, Ege Arar, Ivan Buva ve Jajuan Johnson’dan oluştu. Asya Karması’nın yedeklerinde ise Melih Mahmutoğlu, Buğrahan Tuncer, Tolga Geçim, Metecan Birsen, Jeffrey Curtis, Moustapha Fall ve Christopher Obekpa var.

Tahincioğlu All-Star 2018’de karşılaşmaya ilk beşte başlayacak oyuncular halk oylamasıyla belirlenirken, yedekler de oylama rakamları ve antrenör tercihleri de göz önünde bulundurularak belirlendi. Her sene şovlarıyla ilgi çeken Tahincioğlu All-Star hafta sonuna ayrıca ING Bank 3 sayı yarışması, LeasePlan Yetenek Yarışması ile Tahincioğlu Smaç Yarışması da renk katacak.

Tahincioğlu Smaç Yarışması’nda Adonis Thomas, Richard Solomon, Howard Sant-Roos, Josh Adams, Erkan Yılmaz ve Onuralp Bitim yarışacak. ING Bank 3 Sayı Yarışması’nda da Scott Wood, William Baron, Melih Mahmutoğlu, Brady Heslip, Ryan Toolson ve Sertaç Şanlı yarışacak. Leaseplan Yetenek Yarışması’nda Erkin Şenel, Ege Arar, Yiğit Arslan, Moustapha Fall, Egemen Güven ve Can Uğur Öğüt mücadele edecek. 

Devre arasında Murat Boz’un ve Avrupa Şampiyonu Aerobik Jimnastikçi Red Bull sporcusu Ayşe Begüm Onbaşı’nın şov yapacağı etkinliğin biletleri Biletix üzerinden satılıyor. www.redbull.com/bslallstar adresindeki formu dolduranlar arasından yapılacak çekilişte kazanan talihliler ise etkinlik gününde basketbolcularla tanışma şansına sahip olacak.


YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER