AYEDER’DEN ŞEHİT AİLESİNE ZİYARET!

(AYEDER) AFRİN’ deki '’Zeytin Dalı Harekatı'’nda şehit düşen Piyade Uzman Çavuş Koray Karaca’nın evine giderek taziye dileklerini iletti ve bütün şehitlerimiz için lokma dağıttı.

AYEDER’DEN ŞEHİT AİLESİNE ZİYARET!
 AYEDER’DEN ŞEHİT AİLESİNE ZİYARET!

(AYEDER) AFRİN’ deki  '’Zeytin Dalı Harekatı'’nda şehit düşen Piyade Uzman Çavuş Koray Karaca’nın evine giderek taziye dileklerini iletti ve bütün şehitlerimiz için lokma dağıttı.

(AYEDER) yönetimi olarak AFRİN’ deki  '’Zeytin Dalı Harekatı'’nda şehit düşen Piyade Uzman Çavuş Koray Karaca’nın babası Ramazan Karaca, Annesi ve yakınları ile Kartal’daki taziye evine giderek görüşüp taziye dileklerini iletti ve bütün şehitlerimiz için lokma dağıttı.



Kısa adı AYEDER olan Anadolu Avrupa Yakası Erzincanlılar Derneği 18 Şubat tarihinde gerçekleştirecekleri Erzincanlılar Şöleni programını ARFİN’den gelen Şehitler nedeniyle ileri bir tarihe ertelediğini kamuoyuna duyurmuştu.
Daha sonra tüm Şehitlerimiz için dernek binasında lokma dağıtarak Mevlit okutan AYEDER, 18 Şubat tarihinde hem Bostancı Gösteri Merkezi önünde duyurudan haberdar olmayarak etkinliğe gelenleri karşılayarak erteleme nedenini anlattılar hemde '’Zeytin Dalı Harekâtı'’nda şehit düşen Piyade Uzman Çavuş Koray Karaca’nın babası Ramazan Karaca, Annesi ve yakınları ile Kartal’daki taziye evine giderek görüşüp taziye dileklerini ilettiler.
 
Konu ile ilgili sosyal medyadan AYEDER yönetimi tarafından yapılan açıklama şöyle:
 
“Anadolu Avrupa Yakası Erzincanlılar Derneği(AYEDER)18 Şubatta Bostancı Gösteri Merkezinde gerçekleştireceği ERZİNCANLILAR Şölenini Memleketimiz birliği için gözünü kırpmadan feda eden şehitlerimiz için Yönetim Kurulu  kararı ile ileri bir tarihe erteleme kararı aldı ve Şölenin gününde Anadolu Avrupa Yakası Erzincanlılar Derneği (AYEDER) yönetimi olarak AFRİN’ deki  '’Zeytin Dalı Harekatı'’nda şehit düşen Piyade Uzman Çavuş Koray Karaca’nın babası Ramazan Karaca, Annesi ve yakınları ile Kartal’daki taziye evine giderek görüşüp taziye dileklerini iletti ve bütün şehitlerimiz için lokma dağıttı.
 
Tekrardan tüm şehitlerimize Allah’tan rahmet, acılı ailelerine sabır ve aziz milletimize başsağlığı diliyoruz.

AYEDER YÖNETİM KURULU ADINA BAŞKAN
GÜRSEL SARIMADEN

İsa Kırım

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner110

banner109