AYEDER, 23 Nisan'da Ezincanlı Çocukları Sevindirdi

AYEDER Anadolu Avrupa Yakası Erzincanlılar Derneği Yönetim Kurulu Başkanı ve üyeleri 23 Nisan'da Erzincan ilçe ve köy okullarında çocukların bayramını kutladı okullara hediyeler dağıttı.

AYEDER, 23 Nisan'da Ezincanlı Çocukları Sevindirdi
 AYEDER, 23 Nisan'da Ezincanlı Çocukları Sevindirdi

 AYEDER Anadolu Avrupa Yakası Erzincanlılar Derneği Yönetim Kurulu Başkanı ve üyeleri 23 Nisan'da Erzincan ilçe ve köy okullarında çocukların bayramını kutladı okullara hediyeler dağıttı. 
Ayeder Erzincan'da çocukların bayramını unutmadı.23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramında ilçe ve köy okullarına bizzat gelerek hediyeler dağıtan Ayeder Anadolu Avrupa Yakası Erzincanlılar Derneği Başkanı Sayın Gürsel SARIMADEN ve yönetim kurulu üyeleri öğrencilerin etkinliklerine katılırken duygulu anlar yaşadılar çocukların bayramını kutladılar. 
Merkez'de Ayeder kurucularından ve Ataşehir Belediye Başkan Yardımcısı Sayın Abdullah Der'in ağabeyi Merhum Celal Der adına Osmangazi İlkokulunda destek sınıfının açılışını , Sümer Ortaokulunda sınıf kütüphanesinin açılışını gerçekleştirdiler. 
Refahiye de bulunan anaokuluna , Gürsel ve Nezahat Çeçen İlkokuluna ,Otlukbeli Zafer İlkokuluna ,Üzümlü Altınbaşak beldesinde Şehit Murat Bayram İlkokuluna hediyeleri götüren Ayeder Başkanı Sayın Gürsel SARIMADEN ve yönetim kurulu üyeleri Şehit Murat Bayram anaokulunda bulunan sergi açılışına katıldılar. 


Tercan'da Beşgöze,Gözeler,Oğulveren ve Kurukol köy okullarına giden Ayeder yöneticileri burada duygulu anlara şahit olurken 23 Nisan etkinliklerinde çocukları alkışladılar. 
Çadırkaya , Mercan ve Mamahatun 17 Şubat okullarını da ziyaret ederek hediyelerini bırakan Ayeder Anadolu Avrupa Yakası Erzincanlılar Derneği Başkanı Sayın Gürsel SARIMADEN "Yıllar sonra gördüm ki bağırıp çağırmana gerek yok.Sesini duymak isteyene bir fısıltın yeter diyen Forid Farjad'ın sözlerini hatırlatırken biz Ayeder olarak senede en az 3 kez memleketimize hizmet etmeyi ilke edindik.Biz Erzincan'ımızın eğitimcilerimizin fısıltısını dikkate alıyor seslerini duyuyoruz ve bu yolda çalışmalarımıza devam ediyoruz.Hedefimiz Birlik ve beraberlik içerisinde siyasi, etnik kimliğimiz olmadan Erzincan'lı olarak Erzincan'da Erzincan'lılara hizmettir.Bu hizmeti yaptıklarımız yapacaklarımızın teminatı ile hemşehrilerimize sözümüzün özümüz olduğunu özellikle belirtmek istiyoruz.Erzincan'da özellikle köy okullarının ziyaretinde duygulandık İlçe merkezine uzak olan köylerde zor şartlarda eğitime devam eden öğretmen ve öğrencilerimiz ile sohbet ettik notlarımızı aldık. En kısa zamanda yine yepyeni projelerle memleketimizde olacağız. 
Bu anlamda başta İl Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Aziz GÜN'e, ilçe milli eğitim müdürlerimize,okul müdürlerimize, öğretmenlerimize,öğrencilerimize ve hemşehrilerimize bizlere gösterdikleri ilgi,alakadan dolayı teşekkür ediyoruz.Çocuklarımızın 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını kutluyoruz diyerek sözlerine son verdi.


































Güncelleme Tarihi: 25 Nisan 2017, 13:08
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner110

banner109