Ataşhirli Engelliler Anıtkabir'i Ziyareti Etti

Ataşehir Belediye Başkanlığı tarafından düzenlenen 10 Kasım Ata'yı Anma etkinliği kapsamında Ataşehir'den 150 Engelli ve Aileleri ile Anıtkabir Ziyareti Gerçekleştirdi.

Ataşhirli Engelliler Anıtkabir'i Ziyareti Etti
Ataşhirli Engelliler Anıtkabir'i Ziyareti Etti

Ataşehir Belediye Başkanlığı tarafından düzenlenen 10 Kasım Ata'yı Anma etkinliği kapsamında Ataşehir'den 150 Engelli ve Aileleri ile Anıtkabir Ziyareti  Gerçekleştirdi.

Ataşehir Engelliler Dayanışma Derneği Yönetimi ve Üyeleri ile Karadeniz Konfederasyonu Engelliler Meclisi Cumhuiyetimizin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk vefatının 76. Yıldönümünde iki ayrı törenle saygıyla andılar.

Ataşehir Engelliler Dayanışma Derneği (AEDD) Başkanı ve Karadeniz Konfederasyonu Engelliler Meclisi Başkanı Birol EKŞİ; aldıkları yönetim kurulu kararı ile  Ataşehir Belediye Başkanı Sayın Battal İLGEZDİ'nin Destek ve Katkılarıyla üye ve ailelerini 10 Kasımda Ata'mızı Anıtkabir'de Saygı Ziyareti yaptıklarını aynı zamanda Ataşehir de düzenlenen resmi törende arkadaşlarımız Çelenk Koyma Saygı Duruşuna katıldıklarını ifade etti.

Ataşehir Engelliler Dayanışma Derneği (AEDD) Başkanı Birol Ekşi, Üyelerimizden ve Ailelerimizden gelen yoğun talep doğrutusunda, 150 kişilik grubumuz 3 araç ile Ankara Anıtkabir Ziyaretimiz gerçekleşmiş olduğunu, kendisinin aynı zamanda Karadeniz Konfederasyonu Engelli Bireyler ve Ailelerinden sorumlu genel başkan yardımcılığı görevini sürdürdüğünü, Yapılan Ankara Ziyaretinde KARKON ve AEDD işbirliği içinde olduğunu, Bizleri Bu ziyaretimizde Karadeniz Konfederasyonu Genel Başkanı Sayın Sıtkı ADA Genel Başkan Yardımcısı Sayın İsmail AYDEMİR ve yönetim Kurulu üyelerimiz yalnız bırakmadılar .

09 Kasım 2015  Akşamı saat 23:00de  Dernek Merkezimiz ve Karkon Genel Merkezlerinden kaldırılan araçlarla Ankara'da sabah kahvaltısından sonra 10 kasım günü Anıtkabir'e Saygı Ziyaretimiz gerçekleşmiştir.

Bizlere her hizmetlerimiz ve faaliyetlerimizde kesintisiz ve geniş kapsamda destek olan Ataşehir Belediye Başkanımız Sayın Battal İLGEZDİ nezdinde emeği geçen Belediye Başkanımız sayın Apdullah DER'e,  Namık SÜRMEN'e Ulaşım Müdürümüz Sayın Orhan ÇEREZ'e, Sosyal İşler Müdürümüz Sayın Battal SARIKAYA'a Basın Halkla İlişkiler Müdürremiz Sayın Zeynep ÇETİNKAYA'a Garaj Amirimiz Sayın Hasan KUBAT'a  sonsuz teşekkürlerimizi sunuyoruz. Bizlerin her türlü faaliyetlerimizi etkinliklerimizi geniş kapsamlı ve sağlıklı yürütülmesinde çok büyük önemi ve titizliği vermekteler.

Su İç Destek Ol Kampanyamız kapsamında bu ayın sonunda Artvin Hopada olacaklarını, Engelli Öğrencilere Tekerlekli Sandalye götüreceklerini ifade eden EKŞİ; bu konuda yine Belediye Başkanımız Sayın İLGEZDİ'nin  sonsuz destek verdiğini söylemiştir.






Güncelleme Tarihi: 13 Kasım 2015, 17:45
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner110

banner109