Ataşehir Palladium'da kendini şımart!

AVM Partners tarafından yönetilen Palladium Ataşehir AVM, Kadınlar Günü’nü dolu dolu tam 3 gün kutluyor.

Ataşehir Palladium'da kendini şımart!
Ataşehir Palladium'da kendini şımart!

AVM Partners tarafından yönetilen Palladium Ataşehir AVM, Kadınlar Günü’nü dolu dolu tam 3 gün kutluyor.

08 Mart akşamı, Marilyn Monroe’ya olan benzerliği ile tüm dünyanın dikkatini çeken Claudia Kooij Palladium AVM misafirlerine çok özel bir şov sunarken Nur Yerlitaş, Işıl Reçber ve Naz Elmas 3 gün sürecek festival tadındaki kutlamalarda AVM ziyaretçileriyle bir araya gelecek.

Palladium AVM Ataşehir, Kadınlar Günü’ne özel hazırladığı birbirinden renkli ve eğlenceli etkinlikleriyle tüm kadınlara bu özel günü diledikleri gibi kutlama fırsatı yaratacak. Üstelik bu yıl çok özel bir konuğu da ziyaretçileriyle buluşturmaya hazırlanıyor.

Memory Monroe, şaşkına çevirecek

Kadınların yıllardır güzellik ikonu olmaya devam eden, Hollywood’un efsane oyuncusu Marilyn Monroe’ya tıpa tıp benzerliği ile dünya çapında üne kavuşan ve Memory Monroe sahne adını kullanan Claudia Kooij, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü Palladium AVM’nin misafirleriyle kutlamak için geliyor. Marliyn Monroe’ya benzerliğinin yanı sıra, saat 18.00’de başlayacak şovuyla da izleyenleri büyüleyecek olan Memory Monroe, izleyenlere unutulmaz anlar yaşatacak.

Kişiye özel astroloji seansları

Palladium astrolojiye ilgi duyan kadınları da unutmadı. Ünlü Astrolog Tuğçe Işınsu, 7 ve 8 Mart günlerinde meraklıları için saat 14:00 - 16:00 arasında kişiye özel astroloji seansları gerçekleştirecek.

Kendini şımartmayı seven kadınlar için oluşturulacak stantlarda ise; ücretsiz makyaj teknikleri hakkında bilgi verilirken isteyen kadınlara da yine ücretsiz makyaj yapılacak. Sağlıklı beslenmeye önem verenlere yönelik; sağlıklı beslenme tüyoları ve diyet sohbetlerinin yanı sıra cilt analiz stantları ile de kadınlar genç ve sağlıklı görünmenin tüyolarını işin uzmanlarından Palladium AVM Ataşehir’de öğrenecek.


Alışveriş Merkezleri, AVM, ATAŞEHİR


PALADİUM ALIŞVERİŞ MERKEZİ -
ADRES VE TELEFON NUMARALARI


Güncelleme Tarihi: 07 Mart 2015, 20:59
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner110

banner109