ATAŞEHİR ENGELLİLER DAYANIŞMA DERNEĞİ GENEL MERKEZİ

ATAŞEHİR ENGELLİLER DAYANIŞMA DERNEĞİ GENEL MERKEZİ

ATAŞEHİR ENGELLİLER DAYANIŞMA DERNEĞİ GENEL MERKEZİ
ATAŞEHİR ENGELLİLER DAYANIŞMA DERNEĞİ GENEL MERKEZİ     
(SEVGİ HER ENGELİ AŞAR.)
 
(Bazı İşler Vardırki sadece Çalışmakla Başarılmaz, Aynı Zamanda Gönlünüzüde Adamanız Gerekir.)

ATAŞEHİR TANE TANE KAPAK TOPLUYOR ADIM ADIM ENGELLERİ AŞIYOR Kampanyasının 2. etap Tekerlekli Sandalye Dağıtımı Devam Ediyor...
 
Ataşehir Belediye Başkanlığı Çevre Koruma Müdürlüğü tarafından 22 Nisan da başlattıkları ATAŞEHİR TANE TANE KAPAK TOPLUYOR ADIM ADIM ENGELLERİ AŞIYOR  tekerlekli sandalye kampanyası tüm yurtta ses getirmiş kampanya 2 kere uzatılmış yurt genelinden gönüllülük ilkesi içinde toplanan kapaklar son kampanya bitimi 31 12 2010 tarihinde bitmiş 31 12 2010 tarihinden beri  Ataşehir Belediye Başkanımız sayın Battal İLGEZDİ nin destekleri ve ilgileri ile bu gune kadar 240 adet engelli araç ihtiyaç sahiblerine ulaşmıştır.

Kampanyaya Ataşehir Engelliler Dayanışma Derneği olarak Ataşehir Kaymakamlığı İlçe milli Eğitim Müdürlüğü işbirliği içinde dahil olduklarını belirten Dernek Başkanı Birol EKŞİ Resmi Özel Okullarımızla birlikte toplanan kapakları 31 Aralık tarihinde Ataşehir Belediye Başkanlığı Çevre Koruma Müdürlüğüne teslim ettiklerini toplanan 1 ton 210 kilo kapakların ilk etapı 5 tekerlekli sandalyeleri teslim aldıklarını ve geriye 20 tekerlekli sandalye teslim alacaklarını belirtmiştir.


Sayın EKŞİ, Derneğimiz kampanyaya dahil olduğu gün belirttikleri gibi  ihtiyaç sahibi engelli öğrencilerimizden başlayarak dağıtımların devam edeceklerini Gönül Dostları Belediye başkanları Sn Battal İLGEZDİ nin kampanya söz konusu olmadığı gibi tekerlekli sandalye sınırı yoktur, ihtiyaç sahiblerini bizlerin tespit ettiğimiz takdirde  aynı gün sahiplerine teslim edebileceklerini müjdelemiş olduğunu Ataşehir Kaymakamı Sn Turgut ÇELENKOĞLU ve Ataşehir İlçe Milli Eğitim Müdürleri Sn Dr. Şaban KARATAŞ 'ın bu gönül işinin en kapsamlı yürümesinde tam destek oldukları her daim yakın ilgilerini gördüklerini ifade etmiştir.

Ataşehir Engelliler Dayanışma Derneği Öğrenci kardeşlerinin gönüllerini katarak özverili bir şekilde topladıkları kapaklardan gelen tekerlekli sandalyelerini önceden belirledikleri acil ihtiyaç sahibi Öğrenci kardeşlerine  07 01 2011 tarih Cuma günü Küçükbakkalköy Kemal Berktan İlköğretim Okulu Müdürlüğünde sınıf arkadaşları için kapak toplayan öğrencilerle birlikte dağıtım yaptılar. Dağıtım gününde Gönül Dostları Projenin Mimarisi Belediye Başkanı Sn Battal İLGEZDİ Belediye Başkan Yardımcısı Sn Zafer NUHOĞLU Çevre Koruma Müdürü Sn Ayten KARTAL Ataşehir Milli Eğitim Müdürü Sn Dr Şaban KARATAŞ Milli Eğitim Şube Müdürü Sn Ahmet ÖZGENÇ Kemal Berktan İ.Ö.O Müdürü Sn Vedat CİVİL Gülenyüz
Yardımlaşma Derneği Başk ve Engelliler Der Başk Yard Sn Muharrem ÇOBAN  öğrrenci velileri ile ATAŞEHİRWEB  Haber  Ekipi yalnız bırakmadılar.

Katılmımlarından desteklerinden ötürü sonsuz teşekkürlerini sunan Dernek Başkanı Sn Birol EKŞİ  Bu yapılan Sadece GÖNÜLLERDEN KALPLERE SEVGİ SELİ dir bunun görevle hizmetle bir ilişkisi yoktur Tüm yurtta olduğu gibi ataşehirdeki tüm gönül dostlarımız önce Gönüllerini Adamışlar bize kampanya sonuçu doğal olarak tek kelimeyle mükemmel olmuştur. ayrıca Battal Başkanımız Tüm engelli bireylerimiz ile ailelerimizin her türlü ihtiyaçlarına cevap verildiği gibi birlik berabeliğimizin pekiştiği dernek yerimizi tutarak düzenlemelerini birzat kendisi tarafından yürüttüğünü  OCAK ayı içinde açılacak yerimizde ilk sabah kavaltısında yine engelli kardeşlerimizle olacağını belirtmiştir diyerek sözlerine son vermiştir.
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner110

banner109