ATAŞEHİR' den SİİRT'e Gönül Köprüsü Kuruldu.

ATAŞEHİR' den SİİRT'e Gönül Köprüsü Kuruldu.

ATAŞEHİR' den SİİRT'e Gönül Köprüsü Kuruldu.
30 Nisan-4 Mayıs 2011 tarihleri arasında Ataşehir Milli Eğitim Müdürlüğünün evsahipliğindse gerçekleşen "GÖNÜL KÖPRÜSÜ" Projesi hayat buldu. 30 Nisan 2011 tarih Cumartesi saat 20:00 İstanbul gelen SİİRT li misafir öğrenci-öğretmen-velilerimiz Sabiha Gökçen Havalimanında Ataşehir Milli Eğitim Müdürlüğü yetkililerimiz tarafından karşılanmıştır. öğrenciler konaklayacakları yere teslim ve yerleşimi yapılmıştır.

01Mayıs 2011 Pazar günü 08:00 de Birlite yapılan toplu kahvaltıda, öğrencilerin Mihmadar Ailelerle tanıştırılması, öğrenci,lerin mihmandar ailelere teslim edilmiş 19:00 öğrencilerin mihmandar aileler tarafından konaklama yerine teslim edilmişlerdir.

02.Mayıs 2011 tarih Pazar günü 08:00 de yapılan kavaltıdan sonra Yeditepe Özel Eğitim Meslek Lisesinden ve Hasan Basri Erkek Öğrenci Yurdundan hareket den öğrencilerimiz Edirnekapı Kariye Müzesi ve İstanbul 2un 6.Tepesini ziyaret etmişler,moladan sonraHipodrum, Yerebatan Srıcı (Alman Çeçmesi, İstanbul2un İkinci Kuruluşu Hikayesi, Dikilitaş, Örmeli Taş, Yılanlı Taş, İbrahim Paşa Sarayı, Binbirdirek Sarnıcı, Cevriye Kalfa Sıbyan Mektebi, Milyon Taşı ve Topkapı Sarayı , Sultanahmet Cami gezen öğrencilerimiz rehberleri eşliğinde öğle yemeklerini Cankurtaran Öğretmenevinde yedikten sonra, İstanbul turlarına Panorama 1453 Gezisi yaparak Yeditepe Özel Eğitim Meslek Okulu ve Hasan Basri, Erkek Öğrenci Yurduna dönüş almışlardır.

03Mayıs 2011 tarih Salı günü 9:00 Kavaltıdan sonra hareket eden öğrenci kafilesi Fenerbahçe Koleji, (FB Faruk Ilgaz Tesisleri ve Fenerbahçe Spor Kulübü Yüzme Gezisi Fb Dereağzı Tesisleri, Öğle yemeğinden sonra Şükrü Saraçoğlu Stad Gezisi Çamlıca tepesi artından dinleme ve konaklama yerine geçilmiştir.

Siirtten gelen Gönül dostları öğrencilerimiz 4 günlükl istanbul gezisinde gerek Milli Eğitim Müdürü Sn Dr Şaban KARATAŞ Şube Müdürü Sn İbrahim POLAT nezdinde görevli öğretmen müdürlerimiz rehberlerimiz eşliğinde çok güzel gün geçirdikleri yüzlerine yansımıştı.

03 Mayıs 2011 tarihinde HOŞÇAKALIN GÖNÜL DOSTLARI gecesi yine Yeditepe Özel Eğitim Meslek Lisesi binasında düzenlenen yemekli eğlenceli akşamla son buldu.

Geceye böyle projelere gönül adamış Ataşehir Milli Eğitim Müdürümüz Sn Şaban KARATAŞ Şube Müdürlerimiz Sn İrfan Zeki Er, Mahmut Bayram, Turan İPŞİROĞLU, İbrahim POLAT, Kadriye Faik Koparan İ.Ö.O Müdürümüz Sn Nazım YURDAGÜL Çağrıbey İ.Ö.O Müdürü Sn Hakan KARABAY Müdür Yardımcımız Sn Hürriyet DEĞERLİ ÖZDEMİR Milli Eğitim Müdürlüğü AR_GE sorumluları Ercan DİKMEN , Şenol DEMİR Siirt İlimizden gelen okul öğretmenlerinden Sn Burcu ALATAŞ, Fatih EVİM ile Mihmandar Aile bireylerimiz öğrencilerimiz Sivil Toplum Kuruluşlarından Ataşehir Engelliler Dayanışma Derneği Başkanı Sn Birol Ekşi katılım yaparak gönüllere sevgi vardilerr.

Gecede Misafir öğrenciler adına bir kız öğrenci duygularını ve teşekkür konuşması yaparken, İlçe Milli Eğitim Müdürü Sn Dr. Şaban KARATAŞ'ın gönülden yaptığı konuşma uzun süre alkışlanmıştır. İstanbulda bir abiniz bir öğretmeniniz var artık benfe bir SİİRT lilerin hemşerisiyim , Eğitim Öğretim alanında ne olursa olsun yanınızda olduğumu bilin ifadeleri ile öğrencilerin arasında tek tek gönüllere inmiş, Hediyelerini dağıtmıştır. Siirt ten gelen öğrenciler getirdikleri el dokuma kilim ve hediyeleri Sn KARATAŞ 'a takdim etmişlerdir.

Milli Eğitim Müdürümüz Sn Dr Şaban KARATAŞ; Ataşehir Milli Eğitim Müdürlüğü olarak Gönül Köprüsü Projesine destek olan Yeditepe Özel Eğitim Meslek Lisesi ile Hasan BasErkek Öğrenci Yurdu Müdürlüğü öğretmen idareci öğrenci ve velilerimize Ataşehir Belediye Başkanı Sn Battal İLGEZDİ'ye Özel Kalem Müdürü Sn Zeynel FIRAT'a Sn Faruk AYAR 'a Mihmandar Ailelerimize rehber öğretmenlerimize personellerimize teşekkürlerini sunarak sözlerini bitirmiştir. (Haber Kaynağı Ataşehir Basın Halkla İlişkiler Bölümü)

ATAŞEHİR OKULLAR İÇİN TIKLA




YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner110

banner109