Ataşehir Bulvar 216'ya Görkemli Açılış

Bulvar 216 açılışına ünlü isimler akın etti, Ataşehir böyle açılış görmedi! (Özak GYO Bulvar 216 açılışı Ataşehir)

Ataşehir Bulvar 216'ya Görkemli Açılış
Ataşehir Bulvar 216'ya Görkemli Açılış

Bulvar 216 açılışına ünlü isimler akın etti, Ataşehir böyle açılış görmedi! (Özak GYO Bulvar 216 açılışı Ataşehir)

Ataşehir böyle açılış görmedi! BUlvar 216 Alışveriş Merkezi çok sayıda ünlü ismin katıldığı özel bir etkinlik ile kapılarını açarken Ataşehir'de yaşayan herkese merhaba dedi.

İstanbul Ataşehir'de Özak GYO tarafından hayata geçirilen Bulvar 216 Alışveriş Merkezi kapılarını görkemli bir etkinlikle açtı.

Marka karması, farklı mekan seçenekleri ve yeni nesil mimarisi ile İstanbul’a merhaba diyen Ataşehir Bulvar 216, 29 Kasım’da misafirleri için birbirinden renkli ve neşeli etkinliklerle dolu bir program ile resmen açıldı!

Ataşehir’in yeni nesil yaşam merkezi Bulvar 216, 29 Kasım Cumartesi günü eğlenceli ve ilginç birçok etkinlik ile misafirlerini ağırlamaya başladı. Ünlü şef Özgür Şef’in mutfak şovu, mutfak aletleri ile perküsyon şovu, Ayhan Sicimoğlu ve Anadolu Ateşinden Özel Performansıyla Bulvar 216, Ataşehir halkına merhaba dedi. Gecenin sunuculuğunu ünlü manken Tülin Şahin tarafından yapıldı.

Ayhan Sicimoğlu ve Anadolu Ateşinden Bulvar 216 Özel Performansı


Batı Ataşehir'in tam merkezinde Özak GYO tarafından yapımı tamamlanan Bulvar 216 Alışveriş Merkezi açılışına Latin müziğinin Türkiye’deki en tanınmış isimlerinden Ayhan Sicimoğlu ve Latin All Stars canlı performansları ile açılışa damga vurdu. Ataşehir bölgesine hizmet verecek olan Bulvar 216 AVM  açılışı gecesinde iş dünyasının önemli isimleri, sanat, spor ve cemiyet dünyasından çok renkli isimler gecede boy gösterdi. Kalabalık bir davetli topluluğuna ev sahipliği yapan Bulvar 216 açılışı Ataşehir'i renklendirdi.



Ataşehir Bulvar 216 açılışına ünlü isimler akın etti!

Bulvar 216 Ataşehir açılışında önemli isimler boy gösterdi. Emlak Konut GYO Genel Müdürü Murat Kurum, Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi, Torunlar GYO ve GYODER Başkanı Aziz Torun gibi isimlerin yanısıra, spor camiasından eski futbolculardan Oktay Dereli, Vedat İnceefe, sanat ve cemiyet dünyasının önemli isimleri Bulvar 216 gecesinde boy gösterdi.




BULVAR 216 AVM BULUNAN FİRMALAR

ChopStory

Neli Pide,

Özgür Şef

Özsüt, McDonald’s

McD Cafe

Carribou Cafe

Humay Restoran

Sushi Express Lavazza,

Robert’s Coffee

Bebek Balıkçısı

Etiler Harvard Cafe

Gelik Restoran

The Hunger Restoran

Ataşehir'e şimdiden değer katmaya başlayan Bulvar 216 içerisinde ayrıca  Doğtaş Exclusive, Vatan Bilgisayar, Carrefour Gurme, Dore Müzik, D&R, Gratis, Forum Saat, Bayram Bal Güzellik Merkezi gibi markalar ve çocuk kulübü, kuru temizleme, terzi ve eczane gibi hizmet alanları da yer alıyor.



BULVAR 216 AVM BATI ATAŞEHİR

Adres : Barbaros Mh., Gelincik Sk, 34750 Ataşehir/istanbul

Telefon : (0212) 486 36 50

ATAŞEHİR FİRMA REHBERİ

ATAŞEHİR EMLAK

ATAŞEHİR

Güncelleme Tarihi: 29 Kasım 2014, 18:51
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner110

banner109