Ardahan’ın Kurtuluşu Ataşehir'de kutlandı

Kısa adı KAR-DER olan Kars, Ardahan ve Iğdır Derneği geleneksel Kaz gecesinde hemşerileri ve dostlarıyla bir araya geldiler.

Ardahan’ın Kurtuluşu Ataşehir'de kutlandı
Ardahan’ın Kurtuluşu Ataşehir'de kutlandı

 Kısa adı KAR-DER olan Kars, Ardahan ve Iğdır Derneği geleneksel Kaz gecesinde hemşerileri ve dostlarıyla bir araya geldiler.

Ataşehir Silence İstanbul Otel’de düzenlenen geceye; TBMM Başkan Vekili CHP İstanbul Milletvekili Akif Hamza Çebi, CHP İstanbul Milletvekilleri Gamze Akkuş İlgezdi, Barış Yarkadaş, Ataşehir Kaymakamı Zafer Karamehmetoğlu, Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi, CHP Ataşehir İlçe Başkanı Hakkı Altınkaynak ve yönetimi, CHP Ataşehir Kadın Kolları Başkanı Nihan Erol ve yönetimi, Belediye Başkan Yardımcıları Abdullah Der ve Hüseyin Hışman, Ataşehir Belediye Meclis Başkanı Sadi Özata, Milli Eğitim Müdürü Ertuğrul Bilican, CHP Meclis üyeleri Merdan Özer, Tuncay Akın Orhan, Süleyman Karadağ, STK temsilcileri ile Kars, Ardahan ve Iğdırlıların yanı sıra çok sayıda davetli katıldı.



Gecede konuşan KAR-DER Başkanı Orhan Çerkez; “Cumhuriyet bu ülkenin damarıdır. Ulu Önder Atatürk’ün bizlere bıraktığı bu ülkeyi korumak bizim görevimizdir” dedi.
Çerkez; bizi yalnız bırakmayan, tüm etkinliklerimizde bizlere destek veren gönül ve hizmet adamı Belediye Başkanımız Battal İlgezdi’ye şahsım ve hemşerilerim adına teşekkür ederim diyerek kendisine plaket takdim etti.

Birlikte etkinlikler yaptıkları Ataşehir Gönüllüler Derneği ve Türkiye Kızılay Derneği Ataşehir şubesi Başkanı Rahman Baki’ye plaketlerini TBMM Başkan vekili Akif Hamza Çebi, İstanbul Milletvekilleri Gamze Akkuş İlgezdi ve Barış Yarkadaş verdi.



Ayrıca desteklerinden dolayı derneğin eski yönetim kurulu üyelerinden Ayhan Özdoğru ve Bahattin Ergül’e de plaketlerini Ataşehir Kaymakamı Zafer Karamehmetoğlu verdi.

Ataşehir Belediye başkanı Battal İlgezdi, geceyi düzenleyen KAR-DER yönetimini kutlayarak, verilen plaket için teşekkür etti.


Ataşehir Kaymakamı Zafer Karamehmetoğlu; “Serhat şehrimiz Kars’ı benim kadar gezenin yoktur. Sanırım ilçe ilçe dolaşan çok az kişiden biriyimdir.  KAR-DER Orhan Çerkez başkanlığında Ataşehir’de hemşerileri için önemli etkinlikler yapıyorlar. Kendilerini kutluyorum. Birlik ve beraberliğiniz daim olsun” dedi.


YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER