ANILAR VE MÜZİK PROGRAM KONUĞU BESTEKAR FATOŞ KOÇARSLAN OLDU.

Nesibe Müsevitoğlu’nun yapımcılığında hazırlanan Anılar ve Müzik programının 82.ncisi 16 Kasım 2017 Perşembe akşamı Caddebostan Kültür Merkezinde gerçekleştirildi.

ANILAR VE MÜZİK PROGRAM KONUĞU BESTEKAR FATOŞ KOÇARSLAN OLDU.
 ANILAR VE MÜZİK PROGRAM KONUĞU BESTEKAR FATOŞ KOÇARSLAN OLDU.

 Nesibe Müsevitoğlu’nun yapımcılığında hazırlanan Anılar ve Müzik programının 82.ncisi 16 Kasım 2017 Perşembe akşamı Caddebostan Kültür Merkezinde  gerçekleştirildi. 
Kadıköy Belediyesi Müzik Gönüllülerinin ev sahipliğind,  Kadıköy Belediyesi Gönüllü Merkezi Yönetim Kurulu Üyesi Nesibe Müsevitoğlu’nun yapımcılığında hazırlanan  Anılar ve Müzik programının 82.ncisi 16 Kasım 2017 Perşembe akşamı Caddebostan Kültür Merkezinde  yüksek oranda seyircinin katılımı ile gerçekleştirildi. 


Besteci, şair ve koro şefi Fatoş Koçarslan’ın konuk olarak ağırlandığı Anılar ve Müzik programı, Nesibe Müsevitoğlu’nun yurt dışı görevi nedeni ile Nedim Saatçioğlu sunumu ile gerçekleştirildi. Bazı izleyicilerin yoğunluk nedeni ile izleyemediği program Fatoş Koçarslan’ın bestelerinden ve şiirlerinden seçilmiş eserleri kendisinin yanı sıra çok sayıda protokol konuğunun ve solistin seslendirmesi ile görsel bir sahne şovuna döndü. Nedim Saatçioğlu’nun sorduğu sorulara içtenlikle cevap veren Fatoş Koçarslan’ın sözleri sık sık alkış ile kesildi. DİSK Eski başkanı Süleyman Çelebi, İBB Eski Başkanı Ali Müfit Gürtuna, Tamburi koro şefi Sadun Aksüt, Bestekar Turhan Taşan, Koro şefleri Işıl Ay, Füsun Batum, Şeyda Sevinçli, ses sanatçısı Rüstem Avcı, şair,sunucu İlkim Karaca, Şilel’li şair Atılay Erge gibi çok sayıda protokol konuğu katıldı. 


Süleyman Çelebi, Ali Müfit Gürtuna ve sunucu Nedim Saatçioğlu Fatoş Koçarslan’ın bir şiirini sahnede izleyicilerle paylaşırken, Pelin Uyanıker, Sevinç Erdoğan Karatepe, Birgül Mutlubaş, Jale Güzeler, Nurseli Baseras, Ece Sayın, İhsan Tümer ve Caner Tahincioğlu Fatoş Koçarslan bestelerini seslendirdiler.


Müzik Gönüllüleri Başkanı Nihal Kaleci Demir, yurt dışında olan Nesibe Müsevitoğlu adına sanatçılara teşekkür plaket ve çiçeklerini takdim etti.
Programın sonunda sahne alan Fatoş Koçarslan bir şiirini ve  6 bestesini kendisi seslendirerek, katılımcılara Teşekkür Belgesi takdim etti. Kadıköy Belediyesine, Gönüllü Merkezi yetkililerine ve yapımcı Nesibe Müsevitoğlu’na teşekkür ederek, tekrarını dileyerek geceyi coşku ile noktaladı.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner110

banner109