All-Star 2018’i Basketbol Ateşi Sardı

Basketbol severlerin her yıl heyecanla bekledikleri Tahincioğlu All-Star 2018’e bu sene Mitsubishi Electric Klima Sistemleri büyük bir sürprizle damgasını vurdu.

All-Star 2018’i Basketbol Ateşi Sardı
 All-Star 2018’i Basketbol Ateşi Sardı
Basketbol severlerin her yıl heyecanla bekledikleri Tahincioğlu All-Star 2018’e bu sene Mitsubishi Electric Klima Sistemleri büyük bir sürprizle damgasını vurdu. Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi Ana Sponsoru Mitsubishi Electric Klima Sistemleri, basketbolun efsanelerini dansın efsaneleri ile buluşturdu.

Sinan Erdem Spor Salonu’nda 21 Ocak 2018 Pazar günü gerçekleşen Tahincioğlu All-Star 2018, basketbol severleri ekran başına kilitledi. Hem salonu dolduran hem de ekran başındaki seyirciler, Mitsubishi Electric Klima Sistemlerinin sürprizi Anadolu Ateşi dans grubunun gösterisini izleme şansını elde ettiler.

Mitsubishi Electric Klima Sistemleri’nin basketbol ateşi olarak sunduğu şovun başında, önce Anadolu Ateşi grubundan bir grup erkek dansçı salona basketbol formalarıyla girdi. Isınma hareketleriyle başlayan şovu izleyen basketbol severler ne olduğunu anlayamadan gruba eklenen diğer dansçılarla birlikte salondaki coşku arttı. Gösteri ilerledikçe karşılarındaki grubun Anadolu Ateşi dans grubu olduğunu anlayan izleyiciler büyük coşku yaşadılar. 25’i kadın ve 25’i erkek dansçıdan oluşan Anadolu Ateşi dans grubu izleyicileri şovları ile büyüledi.

En Sosyal MVP D.J. Strawberry seçildi

Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi’nin ana sponsoru olan klima sektörünün öncü markası Mitsubishi Electric Klima Sistemleri, geçtiğimiz yıl olduğu gibi bu sene de salonda yarattığı heyecanla yetinmeyerek bu heyecanı sosyal medyaya taşıdı. Tahincioğlu All-Star 2018’in En Sosyal MVP’si (Most Valuable Player: En Değerli Oyuncu ödülü) seçimi için her oyuncuya bir hashtag verildi ve taraftarların Instagram ve Twitter sayfaları üzerinden favori oyuncularının hashtaglerini paylaştıkları yarışmada en çok hashtag alan oyuncu belirlendi. Tahincioğlu All-Star 2018 heyecanını etkinlikten günler önce sosyal medyada başlatan ve son derece çekişmeli geçen yarışmada, Tahincioğlu All-Star 2018’in En Sosyal MVP’si Beşiktaş Sompo Japan oyuncusu D.J. Strawberry seçildi. D.J. Strawberry’e ödülünü, Mitsubishi Electric Türkiye Başkan Yardımcısı Kenji Isazawa takdim etti.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER