20-23 Ağustos, Zeytinli Rock Festivali,

Bugüne kadar bir festivalde bir araya gelmiş en iyi yerli kadro! Zeytinli Rock Festivali, 20-23 Ağustos tarihleri arasında gerçekleşecek.

20-23 Ağustos, Zeytinli Rock Festivali,
20-23 Ağustos, Zeytinli Rock Festivali,

Bugüne kadar bir festivalde bir araya gelmiş en iyi yerli kadro! Zeytinli Rock Festivali, 20-23 Ağustos tarihleri arasında gerçekleşecek.

20-23 Ağustos tarihleri arasında Zeytinli Dalyan Sahili'nde gerçekleşecek olan Zeytinli Rock Festivali'nde sahne alacak isimler açıklandı.



Zeytinli Rock Festivali, Programı:

Zeytinli Rock Festivali, 19 Ağustos Çarşamba
Açılış Partisi: Istanbul Arabesque Project

Zeytinli Rock Festivali, 20 Ağustos Perşembe
Teoman
Feridun Düzağaç
Pinhani
Aylin Aslım
Luxus
Gece
Atlas

Zeytinli Rock Festivali, 21 Ağustos Cuma
Duman
Bulutsuzluk Özlemi
Ceylan Ertem
Umut Kuzey
Niyazi Koyuncu
TNK
Nükleer Başlıklı Kız

Zeytinli Rock Festivali, 22 Ağustos Cumartesi
Şebnem Ferah
Redd
Demir Demirkan
İskender Paydaş
Melis Danişmend
Sattas
Suzi'nin Turtası

Zeytinli Rock Festivali, 23 Ağustos Pazar
Pentagram
Hayko Cepkin
Pilli Bebek
Kurtalan Ekspres
Blacktooth
Nemrud
Fallen

Zeytinli Rock Festivali, Keşif Sahnesi:
23 Ağustos gecesi final yapacak olan festivalin bu sene alternatif sahnesi de var: Keşif Sahnesi...

Müzik piyasasına güçlü bir şekilde merhaba diyen Yüzyüzeyken Konuşuruz, Nilipek., Eskiz, Son Feci Bisiklet, Adamlar, Burcu Tatlıses, Kes, Gizem Berk gibi birçok ismi ağırlayacak olan Keşif Sahnesi, ayrıca 4 bölgede yapılan elemelerin sonucunda sahne almaya hak kazanan amatör grupları da ağırlayacak.

Türkiye'nin en köklü açık hava festivallerinden biri olan Zeytinli Rock Festivali, 4 yıl aradan sonra geçtiğimiz sene, Umut Kuzey koordinatörlüğünde ve Edremit Belediyesi desteğiyle yeniden yapıldı, 3 gün boyunca 22 farklı sanatçı ve grubu aynı festivalde buluşturarak, binlerce katılımcıya harika bir eğlence sundu.

Deniz, kum, güneş ve rock müzik sloganı ile tam da müziğe en çok ihtiyaç duyulan bir dönemde gerçekleşen Zeytinli Rock Festivali, yoluna ara vermeden devam ediyor. Bu yıl 19 Ağustos Çarşamba akşamı, Kral Pop Tv'nin medya sponsorluğunda kampçılar için düzenlenecek özel bir parti ile açılışı gerçekleşecek olan festivalde eğlence 4 güne uzuyor. 19 Ağustos gecesi özel partiyle başlayıp 23 Ağustos gecesi final yapacak olan festivalde, bu sene Alternatif Sahne de yeralacak.

Katılımcılarına bol bol müzik, eğlence ve unutamayacakları bir rock tatili vadeden Zeytinli Rock Festivali, dopdolu festival programı ile bu yaza da damgasını vuracak.

Güncelleme Tarihi: 18 Ağustos 2015, 15:51
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner110

banner109