Yeşilin Keyfi Bisikletsiz Çıkmaz!

Şehir yaşamının karmaşası ve kafa döndüren hareketliliği İlkbahar’da yerini sakin ve yeşillikler içerisinde bir yaşama bırakıyor.

Yeşilin Keyfi Bisikletsiz Çıkmaz!
 Yeşilin Keyfi Bisikletsiz Çıkmaz!

Şehir yaşamının karmaşası ve kafa döndüren hareketliliği İlkbahar’da yerini sakin ve yeşillikler içerisinde bir yaşama bırakıyor. İstanbul’un gelişen,yeşile doygun ilçesi Sultanbeyli’de yükselen İlkbahar’da,11 bin m²’lik uçsuz bucaksız meyve bahçeler
Anadolu Yakası’nın hızla gelişen ilçesi Sultanbeyli’de inşa edilen İlkbahar,yemyeşil alanlarıyla dört mevsimi ilkbahar tadında yaşamayı vaat ediyor. Projenin az katlı mimarisinin yanı sıra 11 bin m²’lik yeşil alanında meyve bahçeleri, gül bahçeleri, uzun yürüyüş alanları, sosyal tesisleri, hobi bahçeleri, kitap okuma alanları bulunuyor. İlkbahar, şehrin gürültüsünden uzakta, merkezi lokasyonuylastressiz ve yepyeni bir dünyanın kapılarını aralıyor.

İlkbaharda kırmızıdan yeşile dönen nebat örtüsüyle baharın her halini hayata fırsatı sunan Sur Yapı, bir mevsimde değil her mevsimde ilkbaharın sıcaklığını sunuyor. Ayrıca gül ağaçlarının süslediği bahçeler, muhteşem kokulu lavantalar, rengârenk çiçekleriyle bahar mevsiminin heyecanı İlkbahar’da yaşanıyor.

Ferahlatan göletleri, pergola altı dinlenme alanları, çınar altı dinlenme bölümleri, su kenarı yürüyüş yolları, saunası, yüzme havuzu, kafe alanları, aleni ve kapalı spor alanlarıyla İlkbahar, huzurun kapılarını aralıyor.

İlkbahar’ın tadı bisikletsiz çıkmaz!

Lansmana hususi yüzde 5 indirim fırsatı sağlandığı projede tamamı peşin ya da peşin + banka kredili ödemelerde ilave olarak yüzde 10 indirim sunuluyor. Kampanya kapsamında ayrıca dubleks dairelere hususi 60, başka dairelerde ise 48 ay vade farksız ödeme seçeneği bulunuyor.İlkbahar’ın tadı bisikletsiz çıkmaz diyen Sur Yapı, kampanya kapsamında hane alan sakinlerine ve çocuklarına bisiklet armağan ediyor.

İlkbahar, Ataşehir’e 10 Dakika uzaklıkta!

Kuzey ormanları, Paşaköy gişeleri ve TEM otoyolunun yanı başında bulunan İlkbahar, Ataşehir’e 10 dakika mesafede yer alıyor. Benzersiz lokasyonuyla avantaj sunan İlkbahar aynı zamanda yapımı devam eden 3. köprü güzergâhında bulunuyor.

Sur Yapı İlkbahar’a komşu konumda bulunan 100 dönümlük arazide yeni bir üniversite inşa ediliyor. Metro hattına kolayca ulaşımın sağlanabildiği proje aynı zamanda faaliyete geçmek üzere olan 400 yataklı Sultanbeyli Devlet Hastanesi'ne de 200 metre mesafede bulunuyor.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER