Trendist Ataşehir'de Alanson'la görücüye çıktı

Trendist Ataşehir'in reklam yüzü ünlü sanatçı Mazhar Alanson oldu. "Tüm zamanların projesi" diye tanıtılan Trendist Ataşehir'de fiyatlar ise lansmana özel 3 bin 850 TL'den başlıyor

Trendist Ataşehir'de Alanson'la görücüye çıktı
Trendist Ataşehir'de Alanson'la görücüye çıktı

 K Yapı ve Solid İnşaat'ın ortaklaşa yapacağı Trendist Ataşehir'in reklam yüzü ünlü sanatçı Mazhar Alanson oldu. "Tüm zamanların projesi" diye tanıtılan Trendist Ataşehir'de fiyatlar ise lansmana özel 3 bin 850 TL'den başlıyor

K Yapı ve Solid İnşaat konsorsiyumu tarafından Ataşehir'de inşasına başlanan Trendist Ataşehir görücüye çıktı. Projenin reklam yüzü ünlü besteci ve yorumcu Mazhar Alanson oldu. "Tüm zamanların projesi" diye tanıtılan Trendist Ataşehir'in reklamında Mazhar Alanson minik bir bestesiyle dikkat çekti. Gitarıyla parkta spontane bir beste yapan Alanson "Demedi Deme" diyerek projenin özelliklerini anlatıyor.

METREKARESİ 3.850 TL

Konut ve ticari alanların yer alacağı proje, 3 adet 33 katlı, 13 adet 8 katlı olmak üzere 16 bloktan oluşuyor. Yaklaşık 2 bin 500 kişiye ev sahipliği yapacak projede, metrekare fiyatları lansmana özel 3 bin 850 liradan başlıyor. Daire fiyatları 250 ila 872 bin TL arasında değişen proje, Ataşehir'de yapılacak 110 dönümlük kent ormanına komşu olacak. Proje, İstanbul Finans Merkezi'ne yakınlığı ile de dikkat çekiyor. Yatırımcı ortak Mimar Murat Karaduman da lansmanda "Projede yaşayanlar merkezdeki kalabalığa girmeden TEM'e, buradan da köprülere ulaşabilecek. Ayrıca bu bölgede yapılacak raylı sistemlerin de 2019'a kadar tamamlanması planlanıyor" dedi.

350 MİLYONLUK PROJE 2015'TE BİTİRİLECEK

Yatırımcı Ortak Mimar Murat Karaduman, projeye 350 milyon liralık yatırım yapılacağını söyledi. Ataşehir Belediyesi'nden kat karşılığı alınan arazinin İstanbul'un en değerli lokasyonlarından biri olduğunu belirten Karaduman, "Trendist Ataşehir'i 2015 yılında tamamlanacak" dedi.



İLETİŞİM BİLGİLERİ
Adres:
Ataşehir Bulvarı No:19 Ataşehir / İstanbul
Telefon:
444 62 12



Daha Büyük Görüntüle

Güncelleme Tarihi: 16 Kasım 2013, 14:08
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner110

banner109