Sarıçınar Umut Evleri Ataşehir Satışa Sunuldu

Sarıçınar Yapı A.Ş. firması tarafından Ataşehir merkezde konut projesi hayat bulmaktadır. Sarıçınar Umut Evleri Ataşehir Konut Projesi, İstanbul İli, Ataşehir İlçesi, Örnek Mahallesi’nde inşa edilmektedir.

Sarıçınar Umut Evleri Ataşehir Satışa Sunuldu

Sarıçınar Umut Evleri Ataşehir Satışa Sunuldu


Sarıçınar Yapı A.Ş. firması tarafından Ataşehir merkezde konut projesi hayat bulmaktadır. Sarıçınar Umut Evleri Ataşehir Konut Projesi, İstanbul İli, Ataşehir İlçesi, Örnek Mahallesi’nde inşa edilmektedir. Bu projede üzerinde daire satışlarına başlanmıştır.  Proje, Deprem yönetmeliğine uygun bir şekilde ve son derece kaliteli malzemeler kullanılarak yapılmıştır. İstanbul Ataşehir Konut Projesi ev sahiplerini bekliyor.

Sarıçınar Yapı A.Ş. güvencesiyle hayata geçirilecek olan konut projesi, çok özel fiyatlarla ev sahibi olmak isteyenlerin beğenisine sunulmaktadır. Ataşehir’in Örnek Mahallesi’nde hayata geçirilecek olan proje, modern mimarisi ile dikkat çekmektedir. Ataşehir konut projesinin bütün detaylarını haberimizden okuyabilirsiniz. Projede yer alan daire tipleri nelerdir? Daire boyutları ne kadardır? Konut fiyatları nedir? Proje özelliklerine dair bütün bu soruların yanıtını haberimizin devamında bulabilirsiniz.

Proje Özellikleri Nelerdir?
Konut projesi Ataşehir İlçesi, Örnek Mahallesinde yer alan ara alanı üzerinde inşa edilmiştir. Proje, tek konut bloğundan meydana gelmektedir. Ataşehir konut projesindeki konut bloğu 7 katlı olacak şekilde tasarlanmıştır. Projede aynı zamanda peyzaj ve sosyal alanlar da bulunmaktadır.

Sarıçınar Umut Evleri Ataşehir konut projesinde daire tipleri 2+1 ve 4+2 dubleks tip konutlardan meydan gelmektedir. Daireler brüt 76 metrekare ve 200 metrekare arasında değişmektedir. 2+1 tip daireler brüt 76 metrekare, net ise 60 metrekare büyüklüğündedir. 4+2 dubleks daireler ise brüt 200 metrekare ve net 170 metrekare olarak tasarlanmıştır. Ataşehir projesinde yer alan dairelerde, ısı ve ses yalıtımı, su deposu ve jeneratör mevcuttur. Üstelik bunların yanı sıra dairelerin bütün cepheleri açıktır. Konut projesi içerisinde yer alan kamelya ve çocuk oyun alanları ile de huzurlu bir yaşam imkanı sunulmaktadır.

Proje, modern bir mimari yapıya sahip, şık ve ergonomik merkezi konumunda, Sarıçınar Yapı A.Ş. güvencesi ve tecrübesiyle deprem yönetmeliğine uygun dairelerden oluşmaktadır.

Sarıçınar Umut Evleri Ataşehir Fiyatları Ne Kadar?
İstanbul Ataşehir konut projesinde yer alan dairelerin fiyatları, dairenin tipine ve büyüklüğüne göre değişmektedir. Aynı zamanda dairenin bulunduğu kata ve cepheye göre de değişiklik göstermektedir. Bu kapsamda satışları devam eden daireler 775 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunulmaktadır.

2+1 brüt 76 metrekare büyüklüğündeki dairelerin fiyatlar 775 bin TL ile 950 bin TL arasında değişmektedir.

Dubleks 4+2 tip daireler ise 1 milyon 750 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunulmaktadır.

Proje Nerede Bulunuyor?
Sarıçınar Umut Evleri Ataşehir konut projesi Örnek Mahallesinde, Ataşehir/İstanbul adresinde yer almaktadır. Aynı zamanda konut projesi Ercüment Batanak Sokak ile Ziya Gökalp Sokağı arasında bir konumda yer almaktadır.

Proje ile ilgili daha detaylı bilgi almak için 0216 470 80 80 ve 0539 828 13 60 numaralı telefonları arayabilirsiniz.

Diğer konut projeleri için tıklayınız

Güncelleme Tarihi: 27 Mayıs 2021, 22:10

İsa Kırım

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER