IPHONE FİYATINA TARLA

Türkiye’nin ilk ve tek online gayrimenkul açık artırma sitesi Tapu.com’da, iphone fiyatına alınabilen yatırımlık arazi fırsatları var!

IPHONE FİYATINA TARLA
 IPHONE FİYATINA TARLA

Türkiye’nin ilk ve tek online gayrimenkul açık artırma sitesi Tapu.com’da, iphone fiyatına alınabilen yatırımlık arazi fırsatları var!
Türkiye’nin tek emlak pazaryeri Tapu.com’un portföyü her geçen gün her keseye ve amaca uygun gayrimenkullerle zenginleşiyor. Faaliyete başladığı günden bu yana yüzlerce kişiyi hayallerindeki tapulara kavuşturan Tapu.com, son olarak portföyüne iphone fiyatına alınabilecek bir arsa ekledi. Söz konusu arsa Bilecik ilinin Söğüt ilçesinde yer alıyor. Satışı online açık artırma yöntemi ile gerçekleştirilecek 250 metrekare büyüklüğünde arsanın başlangıç fiyatı ise 4.750 TL. Bilecik ilinin en eski beldelerinden biri olan Çaltı Beldesi’nde yer alan ve tarıma elverişli olan tarla , tercih edilen bir bölgede yer alması nedeniyle yatırım amaçlı olarak da değerlendirilebilir.
Gayrimenkul fiyatının şeffaf ve rekabetçi bir ortamda satıcının değil, alıcının belirlediği Tapu.com’un portföyünde sadece Sermaye Piyasası Kurulu (SPK) tarafından sertifikalandırılmış uzmanların yazdığı değerleme raporu bulunan gayrimenkuller yer alıyor. Tapu.com’da yer alan bir gayrimenkule talip olanlar rekabetçi ve şeffaf bir ortamda buluşarak, online açık artırma yoluyla tekliflerini en hızlı şekilde verebiliyorlar. Satıcının razı olduğu minimum satış bedeli üzerine çıkan teklifler arasından en yüksek fiyatı verenler gayrimenkulü almaya hak kazanıyor. Açık artırmaya katılmak için katılımcıların herhangi bir bedel ödemesi gerekmiyor. Sadece kazanandan hizmet bedeli tahsil ediliyor. Gayrimenkulün tutarı ise Tapu.com’a değil doğrudan satıcıya ödeniyor.
Haziranda kapılarını bireylere de açtı
Yaklaşık bir yıllık süreçte, ağırlıklı olarak banka ve finansal kurumların portföyünde yer alan ve her biri SPK lisanlı uzmanlar tarafından hazırlanan resmi değerlendirme raporuna sahip gayrimenkullerin satışına aracılık eden Tapu.com, Haziran ayı itibariyle aynı şeffaf ve kolay süreçleri herkese sunmaya başladı. Tapu.com’a başvuran tüm satıcılar, eğer değerleme raporları yoksa ücreti karşılığında Tapu.com üzerinden SPK lisanslı kurumlardan bağımsız değerleme raporlarını çıkartabiliyorlar. Hazırlanan değerleme raporu sayesinde gayrimenkulün yasal statüsü, emsal karşılaştırması ve bağımsız uzman görüşüne göre piyasa değeri ortaya çıkıyor. Böylece banka ve şirketler dışında herkes, değerleme raporu bulunan gayrimenkulünü Tapu.com üzerinden satışa sunuyor.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner110

banner109