Emlak Konut Anlaşmalı Bankalar

Emlak Konut Anlaşmalı Bankalar, Emlak Konut Projelerinin Yer Aldığı İller, Emlak Konut Projeleri ve detayları.

Emlak Konut Anlaşmalı Bankalar
 Emlak Konut Anlaşmalı Bankalar

Emlak Konut Anlaşmalı Bankalar, Emlak Konut Projelerinin Yer Aldığı İller, Emlak Konut Projeleri ve detayları.
Emlak Konut GYO, Türkiye genelinde bilinen en önemli gayrimenkul yatırım ortaklığı şirketlerinden biridir. Gayrimenkul sektörünün yön göstericisi olarak kabul edilen Emlak Konut, ülkenin bazı büyük illerinde nitelikli sosyal konut projeleri hayata geçirerek, vatandaşlara konforlu yaşam alanları sunmaktadır. Bir oda bir salon tarzında stüdyo dairelerden, beş oda bir salon dublex ve bunun gibi pek çok daire tipine yer verdiği projeler sayesinde tüketicilerin rahat ve huzurlu bir yaşam sürdürmesin imkan sağlayan bu kuruluş, ayrıca gayrimenkul sektörünün büyüyüp gelişmesi adına da çeşitli çalışmalar yürütmektedir.

Emlak Konut Anlaşmalı Bankalar
Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A. Ş., Türkiye’de emlak sektörünün büyüyüp gelişebilmesi adına pek çok çalışma gerçekleştirirken, çeşitli kampanyalara da imza atmaktadır. Örneğin; geçtiğimiz aylarda Emlak Konut öncülüğünde başlatılan Türkiye İçin Kazanç Vakti Kampanyası ile sektöre hareketlilik getirmeyi amaçlayan bu kuruluş, çeşitli bankalar ile anlaşma sağlayarak vatandaşlara uygun koşullarda kredi ve konut fiyatlarında indirim olanakları sunmaktadır. Bu doğrultuda Emlak Konut anlaşmalı bankalar sayesinde vatandaşlar daha uygun koşullarda, daha kaliteli projelerden ev sahibi olabilmektedir.

Kısa süre içerisinde sonlandırılacak olan yüzde 20 indirim kampanyası kapsamında Emlak Konut anlaşmalı bankalar ise; Ziraat Bankası’nın K. Bakkalköy, Ataşehir, Yel değirmeni ve Caddebostan şubeleri, Türkiye Vakıflar Bankası’nın Emlak Konut’a bağlı olan ve Kadıköy şubesi, Garanti Bankası’nın Ataşehir şubesi ve Halkbank’ı bütün şubeleridir. Ayrıca bu kampanya kapsamında Türkiye İş Bankası’nın Genel Müdürlük Bireysel Bankacılık Satış Bölümü’nden de destek alınabilmektedir.

 
Emlak Konut Projelerinin Yer Aldığı İller
Emlak Konut, Türkiye genelindeki bazı büyük illerde onlarca nitelikli konut projelerine imza atmaktadır. Projelerine ağırlıklı olarak İstanbul’da yer veren şirket, ayrıca Ankara, Niğde, Nevşehir, Balıkesir, Kocaeli Gebze ve Körfez, Denizli ve Konya gibi illerde de projeler inşa ederek yer almaktadır.

Emlak Konut Projeleri
Emlak Konut tarafından hayata geçirilen ve geçirilmekte olan en yeni projelerden bahsedilecek olursa, bu projeler; İstanbul’da Düşler Vadisi, Kuzey Yaka, Esenler Emlak Konutları, Cer İstanbul, Maslak 1453, Nidapark Küçükyalı – İstinye – Kayaşehir, İdealist Cadde, Park Mavera, Avrupa Bahçekent, Köy, Evvel – Adım İstanbul, Ebruli Ispartakule, Tual Bahçekent, Validebağ Konakları, Karat 34 ve Tual Adal gibi projelerdir. Bunun dışında EKGYO’nun diğer şehirlerdeki projeleri ise; Ankara’da Sofa Loca, Koordinat Çayyolu, Merkez Ankara, Başkent Emlak Konutları, Niğde’de Niğde Emlak Konutları, Denizli’de Evora Denizli, Nevşehir’de Nevşehir Emlak Konutları, Gebze’de Körfezkent Çarşı ve Emlak Konutları 3 gibi projelerdir.

EMLAK KONUT İÇİN TIKLA

İsa Kırım

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER