Ege Yapı Yenisahra'da arsa sahipleriyle iftar yemeğinde buluştu

Ege Yapı, kentsel dönüşüm faaliyetleri gerçekleştireceği Yenisahra’da ikamet eden arsa sahipleri ve yakınlarıyla iftar yemeğinde bir araya geldi.

Ege Yapı Yenisahra'da arsa sahipleriyle iftar yemeğinde buluştu
 Ege Yapı Yenisahra'da arsa sahipleriyle iftar yemeğinde buluştu

Ege Yapı, kentsel dönüşüm faaliyetleri gerçekleştireceği Yenisahra’da ikamet eden arsa sahipleri ve yakınlarıyla iftar yemeğinde bir araya geldi.
Gayrimenkul sektörünün genç ve yenilikçi firmalarından olan Ege Yapı, kentsel dönüşüm faaliyetleri gerçekleştireceği Yenisahra’da ikamet eden arsa sahipleri ve yakınlarıyla iftar yemeğinde bir araya geldi. Ataşehir Zübeyde Hanım Öğretmenevi’nde gerçekleştirilen iftar yemeğine 500 kişi katıldı. 

Ege Yapı, Türkiye’nin geleceğini inşa etmek hedefiyle başlatılan ‘Kentsel Dönüşüm’ projesi kapsamındaki bölgelerden biri olan Yenisahra’daki arsa sahiplerini ve yakınlarını düzenlediği iftar davetinde buluşturdu. Ataşehir Zübeyde Hanım Öğretmenevi’nde gerçekleştirilen iftar yemeğine Yenisahra’da ikamet eden yaklaşık 500 arsa sahibi ve yakını katılırken yemek boyunca davetlilere anı olması amacıyla Polaroid makine ile fotoğraflar çekildi ve Osmanlı macunu ikram edildi.

Şehir merkezinde geliştirdiği projeler ile dikkat çeken Ege Yapı, merkezi lokasyonlarda insanların hayatını kolaylaştıran, modern, teknolojik ve çevreci projeler üretmeye devam ediyor. Kağıthane, Yedikule, Çekmeköy, Maslak, Beyoğlu ve Beylerbeyi’nde yeni projelerini hayata geçirmeye hazırlanan Ege Yapı kentsel dönüşüm çalışmalarına da İstanbul’un en önemli yerleşim bölgelerinden olan Ataşehir’de devam ediyor.


İftar yemeğinde konuşma yapan Ege Yapı Yönetim Kurulu Başkanı H. İnanç Kabadayı; 

“Ege Yapı olarak dönüşüm projelerini gönülden destekliyoruz. Ürettiğimiz projelerle bölgenin üstyapısı ile birlikte altyapısına ve güzelleşmesine katkıda bulunuyoruz. 
Ege Yapı olarak bizde sizlerin emeği ve desteğiyle örnek olacak bir dönüşüm projesine imza atacağız. 60.000 bin m²’lik arsada geliştireceğimiz proje ile geniş sosyal imkânlar ve peyzaj alanlarının yer alacağı yeni ve daha nitelikli bir yaşam alanı oluşturacağız. Projemizde; konutların yanı sıra, dükkanlardan oluşan prestij caddesi, yüzme havuzlarından, spor alanlarından oluşan sosyal tesisler ve geniş yeşil alanlar yer alacak. Hedefimiz; şehrin dokusunu koruyan, 7/24 yaşayan, çevre dostu, doğaya uyumlu ve saygılı proje geliştirmek olacak. Bu ilkeler çerçevesinde sözleşme metnimiz, tüm paydaşların hakkını maksimum seviyede koruyan, maksimum imar hakkı elde etmek amacıyla eşit ve şeffaf paylaşım maddeleri içerecek şekilde geniş hukuk kadromuz ile hazırlanmıştır’’ dedi. 

Güncelleme Tarihi: 21 Haziran 2016, 14:22
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner110

banner109