Ataşehir Finans Merkezi’ne 200 milyonluk komşu geldi

Maksem Grup, İstanbul Finans Merkezi’ne komşu A+ Live Ataşehir’i satışa çıkardı. 200 milyon liralık yatırımla hayata geçirilen projede ofislerin metrekaresi 8 bin liradan başlıyor.

Ataşehir  Finans Merkezi’ne 200 milyonluk komşu geldi
Ataşehir  Finans Merkezi’ne 200 milyonluk komşu geldi

Maksem Grup, İstanbul Finans Merkezi’ne komşu A+ Live Ataşehir’i satışa çıkardı. 200 milyon liralık yatırımla hayata geçirilen projede ofislerin metrekaresi 8 bin liradan başlıyor.
Başakşehir'de hayata geçirdiği Bulvar İstanbul projesinde sona yaklaşan Maksem Grup, yeni yatırımlar için kolları sıvadı. İstanbul Finans Merkezi'nin yanında inşa edeceği A+ Live Ataşehir projesini lanse eden şirket, ofislerin metrekaresini 8 bin liradan satacak. Maksem Grup Yönetim Kurulu Üyesi Bilal Aydoğan, 200 milyon liralık yatırımla hayata geçirilen projeyi geliştirirken, çalışanlarla birlikte yaşayan bir ofis konsepti oluşturmayı amaçladıklarını söyledi. Aydoğan, "Çalışanların iş yaşamını daha kaliteli sürdürebilmeleri için farklı konseptlerde kafe ve restoranlar, açık-kapalı bahçeler, spor alanları ve fitness salonu oluşturduk" dedi.

2 milyarlık planlı dönüşüm
Aydoğan, Ataşehir'in İstanbul'un yeni iş ve finans merkezi olduğunu belirterek, "Bölgede 2 milyar doların üzerinde bir yatırımla planlı bir gelişme var. Biz de bölgenin yeni çehresine yakışacak, yeni finans merkezinin gelişiminde örnek teşkil edecek bir ofis projesine imza atıyoruz" diye konuştu. Aydoğan, projenin E-5 ve TEM otoyollarına yakın bir konumda bulunduğunun altını çizerek, metro ulaşımına sahip olacağını söyledi.

Ofisler 2017'de teslim
İnşa çalışmalarının başladığı projede teslimlerin ise 2017'in ikinci yarısında yapılması planlanıyor. Mimarisinde Çamoğlu Mimarlık'ın imzası bulunan A+ Live Ataşehir'de yer alan tüm ofislere özel olarak depo alanları oluşturuldu.

5.50 metrelik tavan
40 bin metrekare inşaat alanına sahip projede 111 ofis ve 11 ticari ünite bulunuyor. 28 farklı tipte oluşturulan ofisler kullanım amaçlarına bağlı olarak tek veya 6 parça olarak kullanılabiliyor. Projede alanları 40 ila 366 metrekare aralığında değişen tüm ofislerin tavan yüksekliği 3.80 metre olarak belirlenirken, ticari ünitelerin tavan yüksekliği ise 5.50 metre olarak tasarlandı.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner110

banner109