Ataşehir'de Emlak Kazandırmaya devam ediyor

Nitelikli ve lüks konut projelerine ev sahipliği yapan Ataşehir'da daire fiyatları aldı başını gidiyor.

Ataşehir'de Emlak Kazandırmaya devam ediyor
 Ataşehir'de Emlak Kazandırmaya devam ediyor


Nitelikli ve lüks konut projelerine ev sahipliği yapan Ataşehir'da daire fiyatları aldı başını gidiyor.

Bugün Ataşehir'in batı bölgesinde Emlak GYO'nun projelerinin inşaatı devam ediyor. Yine ortanın üstü gelir grubuna hitap eden bu projelerin yanısıra  Ataşehir'de özel konut firmalarının yapımı devam eden çok sayıda konut projesi var. Çoğu lüks konutlardan oluşan bu projelerin önemli bir bölümünü de recidenceler oluşturuyor. 

Maslak, Levent, Şişli hattının yaklaşık 10 yıl önce geçirdiği değişimi bugün daha geniş çaplı olarak sergileyen  Ataşehir, İstanbul'un residence cenneti olmaya aday bölgeleri arasında gösteriliyor.


Gayrimenkul alıcıları, fırsat olarak değerlendirdikleri bir gayrimenkulde, uygun ödeme seçenekleri ve lokasyon ile beraber, hızlı yükselen fiyat ve istikrarı kovalarlar. Ataşehir satılık daire açısından gerek yeni gerekse eski yapılarda alıcısına kazandıracak kıstasları ortaya koyuyor.

Üsküdar Satılık Daire Açığını Kapatıyor

İstanbul, yeni projelerle yatırım merkezi olmaya devam ediyor. Bu noktada pek çok ilçenin yıldızı parlarken, Marmaray’ın da devreye girmesi ile birlikte, Üsküdar’ın çehresi tamamen değişecek. İlçe yatırımcısına büyük oranda kazandıracak. Üsküdar Kadıköy arasında kalan bölgede yoğun bir dönüşüm yaşanırken ilçede tek risk Selimiye Haydarpaşa güzergahında yaşanıyor.
 
Üsküdar satılık daire konusunda, yıllardır duyduğu eksikliği giderme konusunda kararlı. Adeta başına talih kuşu konan Salacak, İhsaniye, Selimiye, Beylerbeyi, Kuzguncuk ve Çengelköy bozulmayan yapısı ile yatırımcıların iştahını kabartıyor.

Pendik Satılık Daire Konusunda Şanslı

İstanbul’un Anadolu yakasında, adeta çıkış kapısına yakın ilçelerinden Pendik, gerçekleşen projelerle adeta ana artellerin buluşma noktası oldu. Bu özelliği ile gayrimenkul yatırımcılarının gözdesi olan Pendik satılık daire fiyatlarında adeta el yakar hale geldi. Özellikle markalı projelerde 1+1 daire fiyatlarının 210-230 bin fiyat aralığında oluşması, yatırımcının elini güçlendiren argümanlar arasında. Konut alımında ani artışlar son derece önemli.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER