Ali Ağaoğlu: “Central Park İstanbul, kazandıran proje olacak”

Ağaoğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ağaoğlu, CEO'su Dr. Önder Halisdemir ve Yönetim Kurulu Üyesi Hasan Rahvalı Central Park İstanbul projesiyle ilgili açıklamalarda bulundu.

Ali Ağaoğlu: “Central Park İstanbul, kazandıran proje olacak”
 Ali Ağaoğlu: “Central Park İstanbul, kazandıran proje olacak

Ortaköy’de gerçekleşen basın toplantısında, Ağaoğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ağaoğlu, CEO'su Dr. Önder Halisdemir ve Yönetim Kurulu Üyesi Hasan Rahvalı Central Park İstanbul projesiyle ilgili açıklamalarda bulundu.

Ağaoğlu, Bakırköy 46 adıyla satışa çıkan projenin tekrar başladığını ve projenin Central Park İstanbul ismiyle kaldığı yerden devam edeceğini belirtti. 2014 yılında hayata geçen Marmaray, tüp geçit projesi ve İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin yürüttüğü şehir parkı projesinin önemli olduğunu belirten Ağaoğlu, Central Park İstanbul projesinin bugün daha da değerlendiğini ve daha çok kazandıran bir proje haline geldiğinin altını çizdi.

Central Park İstanbul’un aileler için en iyi proje olduğunu da belirten Ağaoğlu, projenin imar planının değişmeyeceğini ancak mimari iyileştirmeler için çalışmaların yapıldığını belirtti.

Ağaoğlu Central Park İstanbul, Mart ayında satışta
 
Ali Ağaoğlu, 2013 yılının Temmuz ayında düzenlenen lansmanla satışa sunduğu Bakırköy 46 projesinin ismini değişti. "Central Park İstanbul" adı verilen proje, Mart ayında satışa çıkacak. Aynı mimariyle hayata geçirilmesi planlanan projenin fiyatları önümüzdeki günlerde belli olacak.

Ağaoğlu Bakırköy 46'da neler olmuştu?
Bakırköy Belediyesi tarafından Bölge İdare Mahkemesi'ne yapılan başvuruda Bakırköy 46 projesinin, yapı yoğunluğunu artırdığı, ulaşımı engelleyeceği, tarihi yarımada siluetini etkileyeceği iddia edilmişti. Mahkeme, 6 Aralık 2013 günü yürütmeyi durdurma kararı vermişti. Bu kararla birlikte projenin inşaatı ve satışı durdu. Ali Ağaoğlu projeden ev alanların parasını iade etti. 2013 yılının Aralık ayında İstanbul 8. İdare Mahkemesi'nin kararıyla durdurulan Ağaoğlu Bakırköy 46 projesi için Yargıtay'ın plan iptal kararı bozuldu.
 
*Projede fiyatlar, ödeme koşulları ve teslim tarihi henüz açıklanmadı.
 
Ödeme Seçenekleri
Ağaoğlu Central Park'ta ödeme koşulları henüz belli değil.

Proje Hakkında
Veliefendi Hipodromu'nun hemen karşısında 45 bin 500 metrekarelik arsa üzerinde inşa edilen Ağaoğlu Central Park projesi 22 katlı 5 blokta 1215 konut ve 3 blokta 12 villadan meydana geliyor. Yüzde 81'lik kısmı yeşil alan olarak tasarlanan Central Park'ta 1+0'dan 7+1'e kadar farklı ve büyük metrekareli daire tipleri bulunuyor.

Ağaoğlu Central Park İstanbul, İletişim

İNŞAAT FİRMALARI

EMLAÇILAR

ATAŞEHİR FİRMA REHBERİ

Güncelleme Tarihi: 13 Şubat 2016, 11:52
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER