İstanbul’da dönüşümü en çok hak eden bölgelerden biri; Yenisahra

Yenisahra, gerek Ataşehir’e olan yakınlığıyla, gerekse İstanbul Finans Merkezi’nin E5’teki giriş kapısı olması özelliğiyle benzersiz bir konuma sahip.

İstanbul’da dönüşümü en çok hak eden bölgelerden biri; Yenisahra
İstanbul’da dönüşümü en çok hak eden bölgelerden biri; Yenisahra

Yenisahra Konum itibariyle benzersiz.
Yenisahra, gerek Ataşehir’e olan yakınlığıyla, gerekse İstanbul Finans Merkezi’nin E5’teki giriş kapısı olması özelliğiyle benzersiz bir konuma sahip. Bu iki önemli özellik, Yenisahra’yı yakın zamanda kentin en çok kalkınacak bölgelerinden biri haline getiriyor.

Yenisahra'da Yaşayan cadde konseptiyle katbekat popüler.
Mesele sadece yeni binalar yapmak değil, yeni bir yaşam merkezi oluşturmak. DKY İnşaat, Yeniden Yenisahra kentsel dönüşüm projesini de böyle ele alıyor ve Anadolu Yakası’nın yeni çekim merkezini bu bölgede tasarlıyor. Yenisahra’yı bir uçtan diğer uca bağlayacak iddialı ve hayat dolu bir cadde konsepti, gerek mağaza, cafe ve restoranlarıyla gerekse sosyal alanlarıyla hergün yüzbinlerce İstanbulluyu buluşturmayı hedefliyor.
  
Mahalle Teması
DKY İnşaat, Yeniden Yenisahra’yı tasarlarken bizi biz yapan değerlerimizden uzaklaşmıyor. Türk tipi mahallelerle, kentsel dönüşüme geleneklerimizi ve alışkanlıklarımızı da katıyor.

Modern
DKY İnşaat, projelerinde daima en yeni inşaat teknolojisini kullanıyor. Tüm detaylar ise günümüzün beklentilerine uygun tasarlanıyor.

Kullanışlı

DKY İnşaat, geniş mutfaklı, kilerli, aydınlık ve kullanışlı evlerde Türk aile yapısını önemseyenler için kaçırılmaz bir alternatif yaratıyor.
 
Yeşil
İbrahim Dumankaya Holding ve DKY İnşaat imzalı projelerin bir ortak özelliği var; insana ve doğaya öncelik vermek.

Güvenli
DKY İnşaat, ailelerin güvenle yaşayabileceği, çocukların gönül rahatlığıtla büyüyebileceği bir ortamın oluşturulabilmesi için projede üst düzey bir güvenlik sistemi kuruyor.

Ekonomik
DKY İnşaat, Yeniden Yenisahra’da daire sahiplerinin ekonomisini de düşünüyor. Yeni yapılan pek çok konut projesinde, yaşayanlar için sorun olan aidatların Yeniden Yenisahra’da çok düşük tutulması hedefleniyor.


Katbekat ilgi ve bilgi Yenisahra Kentsel Dönüşüm Ofisi’nde.


DKY İnşaat’ın mahallenizdeki Kentsel Dönüşüm Ofisi sizin ortak alanınız, buluşma noktanız. İster kentsel dönüşümle ilgili aklınızdaki sorular için, ister sizi bekleyen kazançlı geleceği konuşmak için ister sadece keyifli bir çay sohbeti için uzman kadromuz sizi bekliyor. Uğrayın, tek tek anlatalım. Fikirlerinizi alalım. Semtimizi geleceğe birlikte hazırlayalım.



Yenisahra Kentsel Dönüşüm Ofisi
Yenisahra, Ataşehir – İstanbul
Tel. : (0216) 422 35 65
[email protected]

Çalışma Saatleri
Hafta içi: 09:00 – 19:00
Cumartesi: 10:00 – 16:00

Güncelleme Tarihi: 06 Ocak 2015, 13:35
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER