DEMTAŞ GURUP

Telefon numarası : 90 216 455 14 14 pbx Faks : +90 216 455 14 84 Adres : Yeni Çamlıca Mah. E-80 Güney Yan Yol, Mevlana Sok. No:29 Ataşehir - İstanbul / Türkiye ataşehirweb rehberi

DEMTAŞ GURUP
DEMTAŞ GURUP

MİSYONUMUZ
Temel felsefemiz, ticari hayatımız ve yatırımlarımızda, ülke ekonomisine katkıda bulunmak ve istihdam oluşturmak,
Kültürel kimliğimizin bilincinde kalarak, ülkemizi yurtdışında başarıyla temsil etmeye çalışmak,
Gelecek kuşaklara değişen dünya şartları ve global ekonomik değişkenlere rağmen davranışın temelinin dürüstlükten ayrılmama hedefini sunmak,
İnsancıl değerlere sahip çıkarak, hizmet verdiğimiz alanda mükemmelliği hedefleyen, başarı için profesyonelce çalışan, hak ederek kazanan bir kurum olmak,


VİZYONUMUZ
İnsanı, hayatın ana kaidesindeki birincil faktör olarak gören, bireyin ve toplumun saygınlığını temel alan ve bu noktadan hareketle, yaşamın bir çok alanında sunacağımız hizmetlerin, ticari girişimciliğin, kazancın, salt profesyonel iş ve kazanç prensiplerine dayalı değil aynı zamanda insana saygı ekseninde ve onun yaşam kalitesine pozitif katkıda bulunab


DEMTAŞ GRUP
Demtas Grup; 1980 yilinda, Geylanim Emlak adiyla kurulan ve hizmet kalitesi ile müşteri memnuniyetini hedef alarak ilk adımını atmıştır. O dönemde birçok arazi alım-satım işleri ile başlayan Geylanim Emlak, çok kısa bir surede yaptığı başarılı işlerle piyasada adından sıkça söz ettirmeye başladı.

Hızla büyüyen ve o günlerde sektörünün zirvesinde bulunan Geylanim Emlak, 1993 yılında, Demtaş İnşaat Turizm A.Ş. adını alarak kurumsallaşma yolunda ilk adımını attı. Yenilenen yapısı, daha profesyonel kadrosu ve girişimci ruhu ile Demtaş, orta ve büyük ölçekli arazi alım-satımına yönelerek çıtasını daha da yükseltmiş oldu.

İlerleyen yıllarda ticari girişim alanlarını genişleterek bir dizi yeni oluşumun kapısını aralayan Demtaş, sektöründeki beklentilere farklı çözümler getirmek için arazi geliştirme işine adım attı.

Kısa süre içerisinde, gayrimenkul alım-satımı, gayrimenkul geliştirme ve gayrimenkul danışmanlık hizmetleri ile alışılmışın dışına çıkarak gayrimenkul piyasa mantığını kendi kurumsal yapısıyla şekillendirerek Ar-Ge departmanını kurdu.

Sürekli gelişen ve yenilenen yapısıyla Demtaş, profesyonel çözümler üreten, kalite belirleyen ve buna göre davranış geliştirebilen bir firma haline dönüştü.

2000'li yıllarda Petrol, Otomotiv, Metal, Sağlık, Dış ticaret, Altyapı ve İnşaat gibi ülkemiz ekonomisinin kalbinin attığı birçok yatırımlarda bulundu.

Her geçen gün ticari vizyonu daha da genişleyen Demtaş Grup, başta Avrupa olmak üzere Ortadoğu ve Türki Cumhuriyetlerde yatırım ve iştiraklerde bulundu. Demtaş Grup, kendi yatırım iştiraklerinin yanı sıra, ileri düzeyde yatırım danışmanlığı hizmeti ve yatırımcılara yüksek kazançlar sağlayan gayrimenkul portföyünü, uzman kadrosunun desteği ile gerek yurt içi ve gerek yurt dışı yatırımcısına sunarak, onlara beklentilerinin de üstünde kazandırmayı ilke edinmiştir. Buna paralel olarak Demtaş,Türkiye'de güven veren bir marka haline gelmiştir.

Demtaş Grup çatısı altında bulunan ve farklı sektörel girişimleri olan diğer grup şirketlerimiz, yurt içinde ve uluslararası arenada güçlü sermaye yapılarıyla ve yenilikçi hizmet politikalarıyla her geçen gün kendilerini daha da geliştirerek büyümektedirler.

Demtaş Grup, imkanların çok zor olduğu o ilk kuruluş günlerinde Onursal Başkanından miras aldığı dürüst, ilkeli, yenilikçi ve sabırlı çalışmasını bugün halen devam ettirerek yeni başarılara imza atma yolunda kararlı adımlarla yürümektedir.



TEKİN YAPI sizi hayatla buluşturuyor

Demtaş Grub'un inşaat sektöründe 20 yıldır faaliyet gösteren firması Demtaş İnşaat 2005 yılından itibaren yenilenen kurumsal yapısı ileTekin Yapı olarak faaliyetlerine devam etmektedir. Taahhüt ve kat karşılığı şeklinde faaliyet gösteren Tekin Yapı; ürettiği yapılarda uyguladığı yenilikçi tasarımları, ileri teknolojisi ve yüksek üretim hızı ile sektörde çok kısa bir sürede farklı bir konum elde etmiştir.

Tekin Yapı; ilk faaliyeti olarak önce 12 ayda Demtaş Grup plaza inşaatını tamamladı. Daha sonra yoluna hız kesmeden devam eden firmamız Ümraniye-Şerifali'de Sweet Home adlı 98 dairelik konut projesinin inşasına başladı. 18 ay gibi çok kısa bir sürede bu projeyi tamamlayıp müşterilerine teslim eden firmamız üçüncü büyük projesine başlamak için altyapı çalışmalarını sürdürmektedir.

Misyonumuz; Kalitenin, güvenliğin, konforun ve estetiğin bir arada bulunduğu konutlar ve yapılar üretmektir.

Vizyonumuz; Yüzyıllardır süregelen değerlerimizi koruyarak günümüzü ve geleceğimizi inşa etmektir.

Düşleyip de göremediğiniz, başkalarında görüp iç çektiğiniz, hayal ettiğiniz ve gördüğünüzde inanamadığınız bir yaşam için, Tekin Yapı proje üretmeye devam ediyor.


DEMTAŞ AKARYAKIT ÜRÜNLERİ

Demtaş Akaryakıt Ürünleri; perakende sektöründeki yerini ve satış grafiğini her geçen gün biraz daha yükseltmektedir. Demtaş Grup güvencesi ve kayıtsız şartsız müşteri memnuniyeti misyonuna bağlı olarak hizmet sunan firmamızın uzun vadeli hedefleri arasında akaryakıt dağıtım şirketi haline gelme planı vardır.

Sektöründe müşterilerine hep yenilikçi ve alternatif hizmetler sunmayı planlayan Demtaş Grup�tan alınan miras ile Demtaş Akaryakıt Ürünleri, perakende akaryakıt satış istasyonları yanında, plan tadilatları ile de sektöre yeni akaryakıt istasyonları kazandırmaktadır. Yapılan bu istasyonlar Demtaş Grup tarafından ya işletilmekte ya da mülkiyeti ile birlikte müşterilere satılmaktadır.

Demtaş Akaryakıt ürünleri ayrıca katıldığı ihaleler ile tüm resmi kurum ve kuruluşlara, özel sektöre ve toptan akaryakıt ihtiyacı olan her türlü kullanıcıya, toptan akaryakıt satışı yaparak bu anlamda da pratik çözümler üretip proje destek hizmetleri sağlamaktadır.

Firmamız, rekabetin çok yoğun olduğu bu sektörde istikrarlı büyümesini sürdürmek için çalışmalarına aralıksız devam etmektedir.


DEMPORT İNŞ. GAYRİMENKUL EKSPERTİZ

1995 yılında kurulan firmamız özellikle inşaat ve gayrimenkul sektöründe ekspertiz hizmetleri sunmaktadır. Gayrimenkul geliştirme ve plan tadilatı konularında birçok yerli ve yabancı firmaya ekspertiz hizmetleri sunan firmamız; bununla birlikte birçok kamu ihalesine de iştirak etmiştir. Firmamızın portföyünde kendisine ait birçok gayrimenkul bulunmaktadır. Gayrimenkul danışmanlığı alanında müşterisinin çözüm ortağı olma prensibiyle yoluna devam eden firmamız en iyi hizmeti vermek için yoluna başarı ile devam etmektedir.


REFERANSLARIMIZDAN BAZILARI
            
Ülker Grup     Koç Holding     Sabancı Holding     Ford Otosan
 
Tav Holding     Multi Turkmall     Carrefour Sa     Tesco Kipa
                   
Albaraka Türk     Al Madar Group     Bautek     Bilgili Holding
                  
Bizim Gayrimenkul     Cefic Türkiye     Cihan İnşaat     Collins Jeans         
            
Colliers Resco     Damac     Fortis     Garanti Koza     
            
Gima     Göz Grup     Green Park Hotels     Gulf General

Investment Company
                    
Gülsan     İnanlar İnşaat     Imkb     İş Yatırım
                      
Kadife Tekstil     Kombassan     Kuveyt Türk     Limitless
                       
Keops / Landic Property     Mcc Grup     Polat Holding     Reysaş Lojistik
                  
Sağlam GYO     Sanko Holding     Sharjah Islamic Bank     Selçuk Ecza
      
Shanghai Xian Dai Architectural

Design Group     Sinpaş     Tansaş     Tırsan Lojistik
                  
Türkiye Finans     Yeditepe Üniversitesi     Yimpaş


İLETİŞİM BİLGİLERİ
Adres     :     Yeni Çamlıca Mah. E-80 Güney Yan Yol, Mevlana Sok. No:29 Ataşehir - İstanbul / Türkiye
Telefon     :     +90 216 455 14 14 pbx
Faks     :     +90 216 455 14 84
E-posta     :     [email protected]

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER