Ataşehir’deki Dönüşüme Sarıkaya İmzası

Sarıkaya Tower, Ataşehir Küçükbakkalköy'de yatırımcıların ilgi odağı oldu.

Ataşehir’deki Dönüşüme Sarıkaya İmzası
Ataşehir’deki Dönüşüme Sarıkaya İmzası

Sarıkaya Tower, Ataşehir Küçükbakkalköy'de yatırımcıların ilgi odağı oldu.

Butik konseptli projeler üreten Sarıkaya İnşaat, bugüne kadar ürettiği en kapsamlı projesi olan Sarıkaya Tower projesinAkıllı ev sisteminin tüm donanımlarına sahip olan Sarıkaya Tower, Ataşehir Küçükbakkalköy'de yatırımcıların ilgi odağı oldu.

Şirketin Yönetim Kurulu Başkam Kadir Can Sarıkaya, bölgenin standartlarının üzerine bir projeye imza atarak bölgede bir değer oluşturmayı başardıkları belirtti. Sarıkaya Tower ve Sarıkaya Apartman projelerinin inşaatının devam ettiğini kaydeden Sarıkaya, Sarıkaya Tower projesinin peyzaj kısımlarını Edirne Üniversitesi'nde ders veren aynı zamanda Trakya Büyükkent Mimarlar Odası Temsilciliği Başkanlığını yürüten Mürsel Selçuk ile çizdiklerini dile getirdi.

‘’Biz butik çalışıyoruz’’ diyen Sarıkaya,''Projeden uygulamaya her aşamanın en mükemmel şekilde ortaya çıkmasını amaçlıyoruz. Bu yüzden de kontrolünü elimizde tutabileceğimiz kadar proje geliştiriyoruz. Dönüşümle ilgili birçok yer geliyor ama biz üretimimizin de kendi kontrolümüzün dışında ilerlemesini istemiyoruz. Her bir aşamayı kendi mühendislerimiz ile birlikte bizzat bizler kontrol ediyoruz. Sarıkaya Tower 22 katlı, içerisinde 42 konutun yer aldığı butik bir proje. 1200 metrekare peyzaj ve 2500 metrekare kapalı otopark alanı var. Projemizin içerisinde yüzme havuzu, fitness salonu ve kafeterya alanları yer alıyor. Bu bölgede olmayan çoğu özelliğe projemizde yer verdik. Merkez bankasına 10-15 dk yürüme mesafesinde olan projemiz yeni yapılan Dudullu- Çekmeköy metro hattının İçerenköy çıkışına 70 metre uzakla bulunuyor’’ dedi.in inşaatıyla yine gündemde.

Güncelleme Tarihi: 18 Haziran 2015, 08:51
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER